Odiseea lui Ollie
  • Odiseea lui Ollie

Odiseea lui Ollie

William Joyce

Preţ: 24 98 lei
Preţ vechi:   33 30 lei -25%
Disponibilitate: Disponibilă
Votează cartea:
O poveste plină de aventuri despre dorința de a-i salva pe cei la care ținem cel mai mult.

Misterios este tărâmul secret al jucăriilor...

Ele au un cod secret de demult, la fel de vechi cum e și copilăria: să-i bucure pe copii și să-i apere de orice pericole.

Cea mai mare onoare în Lumea Jucăriilor este să devii preferata unui copil. Așa se întâmplă cu Ollie, un urs cu urechiușe de iepure făcut pentru Billy chiar de mama lui. Ollie devine cel mai bun prieten al lui Billy, confidentul și preferatul lui.

Pe acest tărâm sunt însă și jucării rele, iar cel mai temut este Zozo, regele-clovn, care conduce ceata Pociților. Zozo și Pociții s-au jurat să răpească toate jucăriile preferate ale copiilor și să le țină închise până când uită de copiii lor și se pierd pentru totdeauna.

Când Ollie este furat, dragostea îl împinge pe Billy să-și salveze preferatul din bârlogul subteran al lui Zozo, aflat în Carnavalul Întunecat – dincolo de parc, printre copaci și în plină noapte. Billy are numai șase ani, dar trebuie să acționeze ca un om mare.

WILLIAM JOYCE - ODISEEA LUI OLLIE
de Mădălina Kruppa

A fost odată ca niciodată un tărâm magic... un tărâm al jucăriilor, populat nu doar de cei mai fideli tovarăși ai copiilor, ci și de Zozo, regele-clovn, cel mai temut din tot regatul și de armata lui de Pociți. Singurul lor scop pe lume era să răpeas...

citește mai mult

Vă recomandăm şi