• Istoria lui Răzvan

Istoria lui Răzvan

Horia Corcheș

Preţ: 24 75 lei
Preţ vechi:   33 lei -25%
Disponibilitate: Disponibilă
Votează cartea:
O călătorie fascinantă prin istoria românilor.

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă ai putea trece granițele timpului?
Dacă ai putea călători în trecut, dacă ai putea întâlni eroi sau oameni simpli din alte vremuri, ce i-ai întreba? Ce ai vrea să afli de la ei? 
Ai vrea să te învețe cum să câștigi mereu competițiile cu colegii tăi? Sau ai vrea, mai degrabă, să-ți dezvăluie secretele magice ale iubirii?
Ai vrea să-ți ofere putere, inteligență, viclenie? Sau, poate, înțelepciune?
Și, dacă ai putea învăța din trecut, cum crezi că ar arăta viitorul tău? 
 
Toate aceste întrebări sunt și ale lui Răzvan. El caută răspunsuri pentru ele în vremuri trecute, vorbind cu soldaţi din Antichitate, cu artişti renumiţi, cu voievozi, fiind martor la lupte şi momente memorabile din istoria românilor. Istoria lui este, poate, și a ta! Află-i secretele, pentru a putea să-ţi răspunzi și întrebărilor tale!

Ascultă un fragment în lectura autorului aici. 

Recenzie: “Istoria lui Răzvan” de Horia Corcheș
de Little Red Reader Hood

Istoria nu m-a fascinat niciodata prea tare, dar ce m-a facut mereu curioasa este modul in care este prezentata. Si cum inca am un fel de slabiciune fata de cartile pentru copii, nu am putut sa rezist sa nu incep “Istoria lui Razvan”. Va zic de acum:...

citește mai mult

Istoria lui Răzvan, de Horia Corcheș
de Jovi

Dacă ești tânăr și nu știi de unde să începi studiul istoriei românilor, ”Istoria lui Răzvan” este o alternativă mult mai bună față de manualele învechite din școlile românești. Dacă ești adult și ți-e dor de o oră de istorie într-o manieră mai puțin...

citește mai mult

Vă recomandăm şi