• Cum să faci să NU citeşti. Ghidul lui Charlie Joe Jackson

Cum să faci să NU citeşti. Ghidul lui Charlie Joe Jackson

Tommy Greenwald

Preţ: 33 30 lei
Disponibilitate: Stoc limitat
Votează cartea:
Ghidul lui Charlie Joe Jackson este o poveste amuzantă și inteligentă despre un puști care... nu vrea nici măcar să se atingă de vreo carte.

Charlie Joe Jackson este cel mai înrăit necititor din lume. Pâna la un punct, reușește să se fofileze și nu citește nicio carte cap-coadă. Dar odată ajuns la școala generală, nu mai poate evita atât de ușor lecturile obligatorii.
Prietenul lui, Timmy McGibney, nu mai vrea să citeasca în locul lui cărțile pentru școală, așa că Charlie Joe se vede nevoit să recurgă la măsuri disperate pentru a nu-și pierde reputația de necititor. Dar cât de departe e dispus să meargă?

Ghidul lui Charlie Joe Jackson este o poveste amuzantă și inteligentă despre un puști care... nu vrea nici măcar să se atingă de vreo carte. Descoperă ponturile lui Charlie și află la ce concluzie ajunge vajnicul necititor.

Cum să faci să NU citești, de Tommy Greenwald
de Jovi

Și ce m-am amuzat cu această carte! Charlie Joe Jackson chiar este un elev care urăște să citească, este un personaj nemaipomenit de descurcăreț, care trece peste orice temă sau seminar în așa fel încât să creeze aparența că el a citit, a studiat, câ...

citește mai mult

Vă recomandăm şi