Pachet David Walliams

Pachet David Walliams

David Walliams

Preţ: 100 lei
Disponibilitate: Indisponibilă
Votează cartea:
Pachet promoțional David Walliams

De la autorul Băiatului miliardar îți aducem povestea cu o Mătușică îngrozitoare.

Luna aceasta ai seria de autor David Walliams la numai 100 lei. Și transportul gratuit.

Băiatul miliardar - Faceţi cunoştinţă cu Joe Bostan, cel mai bogat băiat de 12 ani din lume! Continuând tradiţia de mare povestitor a lui Roald Dahl, David Walliams creează o poveste amuzantă, captivantă şi provocatoare despre cele mai valoroase lucruri din viaţă.

Bunicuța hoțomană - Pe Ben îl plictisesc de moarte serile de vineri, pe care trebuie să la petreacă în casa bunicii. Unul dintre motive ar fi că mâncărurile ei sunt făcute doar din varză - iar asta e o regulă valabilă chiar şi pentru prăjituri... Însă curând descoperă că Buni are un secret întunecat. Este oare bătrânica inofensivă, cu păr alb, proteză auditivă şi dinţi falşi un hoţ internaţional de bijuterii?

Mătușica îngrozitoare - Tu ai o mătușică îngrozitoare? Oricât de îngrozitoare ar fi mătușica ta, nu va fi niciodată în aceeași ligă a ororilor cu mătușa Alberta. Mătușa Alberta este cea mai îngrozitoare mătușă care a trăit vreodată. Ai vrea să faci cunoștință cu ea?

Domnul Sconcs - Duhoarea domnului Sconcs se simte de la două poşte. Asta nu e neapărat de mirare, pentru că trăiește pe străzi. Dar bătrânul se dovedeşte a fi un prieten de nădejde şi micuţa Chloe îl găzduiește pe ascuns în magazie. Surprizele nu se opresc aici. Între timp casa ei devine scena unor situaţii inedite, iar domnul Sconcs scoate la iveală propriile mistere. Pentru că fiecare vagabond are povestea lui.


Vă recomandăm şi