Povești cu animale fantastice - Ordinul povestitorilor #7

05 februarie 2018
Povești cu animale fantastice - Ordinul povestitorilor #7

Povestitori… la Ordin!

 

Revista Ordinul Povestitorilor, o publicație editată de Editura Arthur, propune un nou concurs de scriere creativă pentru copiii și adolescenți cu vârste între 8 și 15 ani. Cele mai bune texte și desene vor fi selectate de un juriu și publicate în numărul 7 al revistei. Vrei să faci parte din Ordin? Trimite povestea ta la adresa de email: ordinulpovestitorilor@gmail.com

Textele trebuie să fie editate în format .doc, .doxc sau .rtf, nu trebuie să depășească 8000 de semne, cu tot cu spații, și vă rugăm să scrieți cu diacritice. De asemenea, trebuie să precizați numele, vârsta, școala la care învățați, adresa și un număr de telefon, ca să vă putem trimite revista dacă vă numărați printre câștigători.

 

 

Povești cu animale fantastice

 

Apolodor, Rostogol, Arik, Stuart Little, Paddington, Domnul Fox, Winnie Puh, Formidabilul Maurice, Dominic sunt doar câteva dintre personajele voastre preferate din cărțile Editurii Arthur. Fie că sunt pinguini, purceluși, șoareci, câini sau urși, acești eroi din lumea animalelor au parte de aventuri cu totul speciale. Vă provocăm să inventați un animal nou, care nu există în realitate, să-i dați un nume, eventual să-i desenați și portretul (sau să rugați un prieten care are talent la desen), să-i scrieți povestea și să-l faceți vedetă. Cele mai originale și amuzante povești (și desene) cu animale fantastice vor fi publicate în următorul număr al revistei.    

 

Deadline – 15 martie 

Vă recomandăm şi