Un nou concurs de creație organizat de revista „Ordinul povestitorilor"

16 februarie 2016
Cu ocazia vizitei lui Jeff Kinney de anul trecut lansăm tema a revistei Ordinul povestitorilor. Deadline – 29 februarie, așadar aveți timp să scrieți (și să desenați):
Jurnale ale puștimii de pretutindeni

(Înregistrarea părții a 2-a a evenimentului poate fi găsită aici)
Desigur, cei mai mulți dintre voi au citit cu plăcere seria Jurnalul unui puști de Jeff Kinney, s-au identificat cu Greg Heffley și s-au amuzat la toate întâmplările pe care acestea le-a povestit în cele 10 volume. Vă provocăm să trimiteți pagini și povești din propriile voastre jurnale (desigur, strict-strict secrete.. atât de secrete încât le-au citit deja mama, fratele și încă vreo cinci prieteni!). Ne interesează ca textele să fie cât mai simpatice și mai originale, să prezinte un mod personal și îndrăzneț de a privi lumea și realitatea ce te înconjoară, chiar dacă asta înseamnă s-o ironizezi pe profa de mate, pe mătușa sclifosită de la Paris sau pe băiatul cu ochi albaștri care te ignoră de atâta vreme. De data aceasta, încurajăm ca textele să fie însoțite și de ilustrații care să completeze povestea, în stilul din Jurnalul unui puști… chiar dacă nu ai talent la desen! Tu ești Puștiul (sau Puștoaica)! Este momentul ca jurnalul tău să iasă din anonimat.
Copiii care vor fi selectați pentru numărul 3 al revistei vor primi și un exemplar semnat de autorul Jeff Kinney din volumul 10 al seriei Jurnalul unui puști.

Așteptăm jurnalele voastre personale la adresa jup10@editura-art.ro
Mult succes!
Vă recomandăm şi