UPDATE! Noaptea vrăjitoriilor - Harry Potter la Biblioteca Națională a României

03 februarie 2016

Dragi vrăjitori în devenire, mulțumim mult pentru înscrierile la evenimentul din acestă seară de la Biblioteca Naţională a României! Partenerii noștri de la Bibliotecă ne-au anunțat că a fost deja depășit numărul de înscrieri pentru locurile alocate la activitățile dedicate Nopții Harry Potter. Ne pare rău că nu vor avea acces la eveniment toți copiii care și-ar fi dorit să participe, dar pentru a putea ține programul de activități pregătit, este necesar să existe un număr limitat de participanți. Asta nu înseamnă că nu vom mai organiza și alte evenimente pentru fanii cărților la Biblioteca Națională, la care veți putea participa pe viitor și la care vă așteptăm cu mult drag.


Pe 4 februarie sărbătorim, împreună cu toți fanii cărților autoarei J.K. Rowling de pe întreg globul, Noaptea Harry Potter - #HarryPotterBookNight !
Evenimentul pe care editura Arthur îl va organiza începând cu ora 18:00, la Biblioteca Națională a României din București, se numește Noaptea vrăjitoriilor – Harry Potter și va fi coordonat de scriitoarea Adina Popescu.
Îi așteptăm pe toți micii vrăjitori, pe vrăjitoarele junioare, dar și pe Mageamii să ne distrăm împreună cu jocuri și activități inspirate din cărțile seriei Harry Potter, să citim fragmente din carte și să descoperim magia ascunsă în fiecare copil.
Vă rugăm să veniți costumați în personajele voastre preferate la Noaptea vrăjitoriilor – Harry Potter, pentru a putea câștiga premiul oferit de editura Arthur pentru cel mai inspirat costum de magician. De asemenea, dacă aveți o casă preferată puteți veni îmbrăcați în culorile specifice unei dintre acestea: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw sau Slytherin.

Notează data și locul în calendar: Noaptea vrăjitoriilor – Harry Potter, 4 februarie 2016, de la ora 18:00, la Biblioteca Naţională a României.

Te poți înscrie la eveniment completând formularul de pe pagina Bibliotecii Naționale a României: https://goo.gl/FyGhej

╰(•̀ 3 •́)━☆゚.*・。゚pe curând ☆゚.*・。゚

PS: dacă nu ai cum să ajungi la întâlnirea vrăjitorilor de la Biblioteca Națională, te poți deghiza și poți organiza împreună cu prietenii tăi o Noapte a vrăjitoriilor - Harry Potter la biblioteca locală, la școală sau acasă urmând instrucțiunile și sugestiile de aici: http://www.harrypotter.bloomsbury.com/uk/harry-potter-book-night/

Vă recomandăm şi