Tragere la sorți pentru concursurile din luna octombrie organizate de Editura Arthur

04 noiembrie 2015
Mai jos găsiți rezultatele celor două concursuri organizate de Editura Arthur ale căror premii se acordă prin tragere la sorți.
  1. Concursul organizat de pagina Cronicile din Narnia
Random Narnia
Felicitări Maria Raluca Pop, Gheorghe Drăgan, Aless Piticas, Madalina Julia Molocea și Ioana Radu! Sunteți cei care au câștigat câte un exemplar din Nepotul magicianului, primul volum al seriei fantasy Cronicile din Narnia de C.S. Lewis.
Vom încerca să vă contactăm prin intermediul paginii de facebook. De asemenea, vă rugăm și pe voi să încercați să ne contactați de îndată ce vedeți acest mesaj.
La concurs au fost înscriși 97 de concurenți, un număr mai mic decât cei care au dat SHARE postării și/ sau paginii Cronicile din Narnia. Pentru că mulți dintre aceștia nu au reușit să facă postările publice, nu i-am putut înscrie în concurs. Pe viitor, vă rugăm să citiți cu atenție regulamentul concursului și să vă informați despre cum puteți face anumite postări publice.
2.   Concursul Acolo unde nu mai e trotuar de Shel Silverstein, organizat de pagina Editura Arthur
Castigatori - random org
Felicitări Ema Georgiana, Corina Corryna și Anda Costea!
Ați câștigat câte un exemplar din volumul bilingv Acolo unde nu mai e trotuar/ Where the Sidewalk Ends de Shel Silverstein, în traducerea lui Florin Bican.
Vom încerca să vă contactăm prin intermediul paginii de facebook. De asemenea, vă rugăm și pe voi să încercați să ne contactați de îndată ce vedeți acest mesaj, prin intermediul paginii de facebook a editurii Arthur.
Lecturi plăcute și mult succes la viitoarele concursuri pe care le vom organiza!
Vă recomandăm şi