Update! - Întârziere rezultate "Locuiește în poveste 4"

29 mai 2015

Dragi copii, Din păcate, nu vom reuși să publicăm rezultatele concursului de creație "Locuiește în poveste" pe 1 iunie, așa cum am anunțat în regulament. Numărul mare de lucrări pe care le-am primit (peste 500) ne-a făcut evaluarea foarte dificilă. În plus, și faptul că am prelungit concursul cu o săptămână ne-a îngreunat misiunea, pentru că adresa noastră de e-mail a fost izbită în plin de un nou val de creativitate. Vă rog să rămâneți cu ochii pe blogul și pagina de facebook Arthur pentru că vom anunța câștigătorii cu o întârziere de o săptămână, adică pe 7 iunie 12 iunie, la ora 12:00.

Ne cerem scuze pentru întârziere și vă mulțumim pentru înțelegere, Editura Arthur
PS: La mulți ani! anticipat, tuturor copiilor.
Am reușit să evaluăm o mare parte din textele primite pentru concurs, dar încă mai avem de lucru. Știm că sunteți tare curioși să aflați rezultatele – și noi simțim aceeași emoție -, dar vă rugăm să mai aveți răbdare până vineri. 
La această ediție am primit cele mai multe lucrări și multe dintre acestea au fost foarte bune, ceea ce face dificilă decizia juriului. Preferăm să le lăsăm timp membrilor comisiei pentru a analiza pe îndelete lucrările și nu în grabă, ca să fim siguri că vor selecta, în final, cele mai bune texte pentru noul volum al juniorilor.
Mai sunt câteva zile și vom afla cine sunt cei 25 (20 scriitori și 5 ilustratori) de copii care vor fi publicați în volum, așa că vă rugăm să rămâneți aproape de pagina de facebook a editurii și de blogul Arthur.
Așadar, vineri, 12 iunie este ziua cea mare în care vom anunța câştigătorii concursului Locuiește în poveste. Aceştia vor fi invitaţi într-o tabără de creaţie cu totul şi cu totul specială, iar textele şi ilustraţiile acestora vor fi incluse în volumul Uite cine vorbește - Juniorii.
Ne pare rău că nu ne putem ţine promisiunea şi că nu am putut anunţa duminică câştigătorii concursului Locuieşte în poveste.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție la adresa concurs@editura-art.ro.
 
 
Vă recomandăm şi