Concurs de benzi desenate - Să creștem mici de Laura Grűnberg

14 mai 2015

Toți copiii vor să devină oameni mari. Dar știați că unii oameni vor să rămână copii și nu pot? Știați că a crește prea mare (nu în înălțime!) poate fi periculos pentru orice om, dar și pentru omenire?  Ați auzit de oamenii codiță, de plutitori, ofuscați, pufoși, omari sau omici?


  • Citește propunerile de crescut mic din cartea Să creștem mici. Vezi cum a ilustrat Alexandru Ciubotariu una dintre soluțiile de combatere a omaritei (boala crescutul excesiv la oameni) oferite de Laura Grűnberg, autoarea cărții.
IMG_6126
 
  • Transformă și tu o altă poveste (sau un fragment de poveste) din carte în bandă desenată, urc-o pe net și trimite linkul cu lucrarea pe adresa concurs@editura-art.ro cu mențiunea „Concurs BD”. Poţi publica banda desenată, inspirată de poveştile din volumul Să creştem mici pe orice platformă publică online. Dacă alegi să publici banda desenată pe Facebook, te rugăm să dai tag paginii Să creştem mici şi paginii Editura Arthur și să foloseşti hashtag-ul #comici. Termen limită de trimis BD-uri: 15 iunie 2015.

Editura Arthur, împreună cu Laura și Alexandru, vor premia cele mai reușite BD-uri.

afis CONCURS BD_CRESTEM MICI

Mult succes!

Vă recomandăm şi