Bestsellerurile internaţionale ale Editurii Arthur

28 martie 2013
Am fost bucuroşi să vedem că cei de la Hyperliteratura au publicat un articol cu lista celor mai bine vândute cărţi din întreaga lume, dintre care ne-au atras atenţia vânzările înregistrate de-a lungul anilor de cărţile pentru copii, multe dintre care au apărut şi la Editura Arthur, dându-vă astfel şi vouă ocazia de a face parte din grupul cel mare al iubitorilor de carte.
Roald Dahl, Charlie si fabrica de ciocolata
Unul dintre romanele care s-au vândut în 13 milioane de exemplare este Charlie şi fabrica de ciocolată, volumul semnat de Roald Dahl, celebrul scriitor britanic de literatură pentru copii.
Michael Bond, Un urs pe nume Paddington
Seria care îl are ca personaj principal pe ursuleţul Paddington, din care, la Editura Arthur, a apărut până acum volumul Un urs pe nume Paddington, a înregistrat vânzări de 35 de milioane de exemplare. Având în vedere această remarcabilă reuşită a volumului lui Michael Bond, în 2014 urmează ca seria să fie ecranizată.
Jeff Kinney, Jurnalul unui pusti. Adevarul gol-golut
Un alt mare succes editorial este apariţia seriei Jurnalul unui puşti, de Jeff Kinney, care a înregistrat vânzări de 75 de milioane de exemplare. Seria a fost şi ecranizată în 2010 şi 2012.
Vă recomandăm şi