Cărţile Editurii Arthur, pe primele locuri ale topurilor din străinătate

18 martie 2013
the third wheelSuntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că multe dintre cărţile voastre preferate se află şi în topul preferinţelor din străinătate. După cum ştiaţi deja, The Third Wheel, cel de-al şaptelea volum al seriei Jurnalul unui puşti, de Jeff Kinney, se află de mai multe săptămâni pe locul 1 în topul celor de la Publisher’s Weekly. În topul celor de la New York Times, volumul este, săptămâna aceasta, pe locul 3.
big nate flips out
Cel mai recent apărut volum al seriei Marele Nate, Big Nate Flips Out, de Lincoln Peirce, se află pe locul 2 al celor de la Publisher’s Weekly şi pe locul 5 al celor de la New York Times.
Volumul 5 al seriei Însemnările unei puştoaice, Tales from a Not-So-Smart Miss Know-It-All, de Rachel Renée Russell, se află pe locul 8 în topul celor de la Publisher’s Weekly.tales from a not so smart miss know it all
Stephan Pastis, Timmy FiascoVolumul Timmy Fiasco. A greşi e omeneşte, de Stephan Pastis,  se află, la doar o lună de la data apariţiei cărţii în limba engleză, pe locul 10 în topul celor de la Publisher’s Weekly şi pe locul 5 al celor de la New York Times.
Ne bucurăm că vă plac volumele apărute la Editura Arthur şi am aprecia dacă ne-aţi spune care sunt şi preferinţele voastre.
Vă recomandăm şi