Cine-i regele sălbăticiunilor? Rezultatele concursului de #sălfie

28 iulie 2014
Concursul nostru de #sălfie a ajuns la sfârșit, iar astăzi aflăm cine va primi coronița de rege al tuturor sălbăticiunilor de pe pagina noastră de Facebook. Cum am calculat scorurile?
Ne-am uitat la postarea inițială și am calculat câte like-uri și câte share-uri a primit fiecare sălbăticiune în parte. Apoi am adunat aceste date cu cele de pe pagina de Facebook a Editurii Arthur. Se pare că au fost mai avantajate sălbăticiunile grăbite, cele care au publicat fotografia la scurt timp după ce am anunțat concursul. Așa că pe viitor ar fi bine să faceți câteva cursuri cu o familie de gheparzi. Astfel clasamentul – în ordine crescătoare - arată astfel:
Bădilă Roxana - o fotografie impresionantă populată de cel puțin trei duzini de sălbăticiuni pufoase și de un soi de Max zâmbăreț care pare a dirija toată adunarea. Din păcate, pentru că te-ai înscris destul de târziu în concurs, n-ai mai apucat să primești avalanșa de like-uri pe care le-ai fi meritat.
badila roxana
Ardeleanu Iulia – ne-a trimis o creatură mutant, un ursuleț fan al celor trei lei englezi, dar cu două capete, două nasuri și patru ochi. Din păcate și Iulia a trimis fotografia destul de târziu, și astfel ursulețul n-a strâns o zestre prea mare de like-uri.
Scorul Iuliei: 4 like-uri.
ardeleanu iulia
Maria Diana Ene – ne-a trimis o poză cu partenerii ei de joacă Pongo și Colțunaș.
Scorul Mariei: 12 like-uri și 5 share-uri
maria diana ene
Steve Zissou – fotografia cu sălbăticiunea care se răsfăța într-un fotoliu.
Scorul lui Steve: 10 like-uri și 15 share-uri
steve zissou
Alexandra Bota – vă mai amintiți de șoricelul acela zâmbăreț? Ei bine, îl chema Alexandra și a fost foarte aproape de a câștiga pachetul de cărți oferit de editura Arthur.
Scorul Alexandrei: 60 like-uri și 19 share-uri
alexandra bota
Adela Corbeanu – ne apropiem de finalul clasamentului, dar nu suntem încă acolo. Minnie cea încruntată, o rudă locală a celebrei Grumpy Cat a reușit să îngrozească toată suita de emoji care circula nestingherită pe facebook.
Scorul Adelei: 70 like-uri și 20 share-uri
adela corbeanu
Karina Pohontu – Gheruță, deși înscris în concurs încă de pe 23 iulie, a ieșit la suprafață abia în ultimele zile de competiție. Chiar și așa a reușit un scor fabulos. Gheruță, ai fost pe-aproape, dar ai pierdut la mustață.
Karina Pohontu: 75 like-uri și 4 share-uri. 
Karina Pohontu
 
Lăcrămioara Solomon – o fotografie de care am fost profund impresionat. Lăcrămioara arăta ca un Gulliver pe insula Plușiput.
UPDATE!!! Scorul Lăcrămioarei: 83 like-uri și 1 share (din pricina unei erori și ale multiplelor republicări în diverse colțuri ale Facebook-ului, inițial, am scris un alt scor pentru Lăcrămioara. Îmi cer scuze pentru această greșeală care ar fi putut s-o coste pe participantă pierderea unui pachet cu cărți. Mulțumesc că mi-ați atras atenția.) Felicitări!
lacramioara solomon
 Maria Buruiană – o imagine cu un Rashid amenințător, care m-a urmărit peste tot. Sper doar că nu-i o pisică adoptată de la vreo organizație paramilitară, că cine știe la ce alte acțiuni ne-a mai putea aștepta din partea ei. Nu puteam închide ochii că și apărea în spatele pleoapelor țopăind ca un descreierat. Ce să mai, Rashid e pisica neagră a întregului facebook și regele tuturor sălbăticiunilor de pe pagina Editurii Arthur. Felicitări!
Scorul Mariei Buruiană/ Rashid: 82 like-uri și 25 share-uri.
[caption id="attachment_255" align="aligncenter" width="400"]Rashid - regele tuturor sălbăticiunilor de pe facebook-ul Editurii Arthur! Regele tuturor sălbăticiunilor de pe facebook-ul Editurii Arthur![/caption]
Mulțumim tuturor participanților la concurs și vă invit să stați prin preajmă pentru că vom mai organiza tot felul de alte concursuri, sper, la fel de simpatice ca acesta.
Vă recomandăm şi