"Harry Potter", cea mai râvnită serie la Gaudeamus Oradea

15 mai 2018

Ediţia cu numărul 5 a Târgului Gaudeamus Oradea, găzduită de Piaţa Unirii în perioada 9 – 13 mai, s-a încheiat. Spre bucuria orădenilor iubitori de carte, programul de vizitare din ultima zi a târgului a fost prelungit, datorită numărului foarte mare de vizitatori prezenţi în incintă. Evenimentul, derulat sub semnul Centenarului României, a fost organizat de Radio România, una dintre cele mai longevive instituţii mass-media din România, care în acest an împlineşte 90 de ani, în colaborare cu Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune.

Oferta editorială bogată, interesul în creştere al orădenilor şi vremea frumoasă din perioada târgului, au transformat Gaudeamus Oradea pentru cinci zile în punctul de atracţie al vieţii culturale şi sociale ale oraşului. Peste 18.000 de vizitatori, 20 de evenimente extrem de atractive, 60 de expozanţi şi o suprafaţă record a standurilor confirmă, şi la această ediţie, notorietatea şi statutul pe care evenimentul le-a câştigat.

Cele mai importante premii ale Târgului Gaudeamus Oradea 2018, stabilite prin Votul Publicului şi decernate în cadrul festivităţii care a avut loc duminică, 13 mai, la ora 13:00, au fost decernate Grupului Editorial Art după cum urmează: Trofeul Gaudeamus (care se acordă expozanților prezenți la eveniment) și Cea mai râvnită carte a ediţiei, respectiv seria Harry Potter de J. K. Rowling (Editura Arthur). 

 

Mulțumim tuturor cititorilor orădeni care încă mai cred în magie și în cărțile frumoase!

 

  

  

 

Sursa: Rador.ro

Credit foto: Secretariatul Gaudeamus

Vă recomandăm şi