Detectiv pentru o zi - tema pentru Ordinul povestitorilor #6

05 septembrie 2017

Povestitori… la Ordin!

 

Revista Ordinul Povestitorilor, o publicație editată de Editura Arthur, propune un nou concurs de scriere creativă pentru copii și adolescenți cu vârste între 8 și 15 ani. Cele mai bune texte și desene vor fi selectate de un juriu și publicate în numărul 6 al revistei. Vrei să faci parte din Ordin? Trimite povestea ta la adresa de email: ordinulpovestitorilor@gmail.com

Textele trebuie să fie editate în format .doc, .doxc sau .rtf, nu trebuie să depășească 8000 de semne, cu tot cu spații, și vă rugăm să scrieți cu diacritice.

 

Detectiv pentru o zi

 

Probabil că cei mai mulți dintre voi ați citit deja cele trei cărți despre Detectivii Aerieni, scrise de Ana Rotea. Dacă nu le-ați citit, veți găsi acolo o sursă de inspirație pentru următoarea temă – imaginați-vă că sunteți detectivi pentru o zi! Pregătiți-vă trusa de detectiv, preluați primul vostru caz și plecați în misiune! Așteptăm poveștile şi desenele voastre despre cum este să fii detectiv și cum ați reușit să rezolvați cele mai amuzante și trăsnite cazuri. Succes „pe teren”!  

 

 

Deadline – 10 octombrie

 

Echipa Ordinului Povestitorilor        

Vă recomandăm şi