Alex Moldovan recomandă 4 titluri cadou pentru copiii de la 0 la 99 de ani

21 decembrie 2016

Cartea cu Apolodor de Gellu Naum e un clasic absolut al literaturii românești pentru copii și încântă de decenii întregi puști de toate vârstele. E la fel de proaspătă ca la apariție, iar noile ilustrații surprind minunat peripețiile celui mai iubit pinguin român. Se recomandă a servi asezonată cu varianta muzicală a inimitabilei Ada Milea.

 

Doamna Doubtfire de Anne Fine. Povestea unei familii destrămate care trebuie să facă față unei situații inedite, iar salvarea vine de unde te aștepți mai puțin. Alertă, plină de umor, dar și de miez, e o lectură rapidă și plină de satisfacții. Pentru cei care au văzut filmul, ei bine, da – cartea bate filmul.

 

 

Rostogol merge acasă de Lavinia Braniște, e povestea venirii pe lume a adorabilului purcel Rostogol și a drumului pe care acesta îl face ca să ajungă... ei, unde vrea să ajungă și dacă ajunge puteți afla doar citind cartea. E atât de simpatică, încât se pretează la mai multe recitiri.

 

 

Magnus Chase și zeii din Asgard. Sabia Verii de Rick Riordan. Probabil că fanii lui Rick Riordan n-au nevoie de prea multe îndemnuri. De data asta avem parte de o incursiune în mitologia nordică, așa că puneți-vă centurile și la drum! Adică la citit! Acțiune 100%, personaje memorabile, o misiune periculoasă și multă aventură – ce vrei mai mult? 

 

Vă recomandăm şi