Un nou volum din seria Jurnalul unui puşti, lansat de 1 iunie la Editura Arthur

de Redacţia acum 6 ani

De 1 iunie, Editura Arthur le face copiilor o frumoasă surpriză: un nou volum din seria Jurnalul unui puşti, de Jeff Kinney!

Puștii vor putea răsfoi noul volumul mâine, 1 iunie, de la ora 18.00, la standul Editurii Art de la Târgul de Carte Bookfest din incinta Romexpo (Pavilion C, stand A9) sau în librăriile din ţară.

Jurnalul unui puşti le dă copiilor ocazia să fie autori, ilustratori şi personaje principale. Cu o mulţime de pagini interactive, dar şi cu suficient spaţiu în care pot scrie povestea vieţii lor, cartea le dă tinerilor cititori ocazia de a crea propria capodoperă.

Jeff Kinney, autorul cărții, este designer american de jocuri online şi autor al hipercelebrei serii de romane în benzi desenate pentru copii The Diary of a Wimpy Kid.

Publicată în 2007, seria de romane în benzi desenate care îl au ca protagonist pe pușiul Greg a ajuns în scurt timp bestsellerul numărul 1 în Lista The New York Times dedicată literaturii pentru copii, cărţile vânzându-se în zeci de milioane de exemplare.

Citeşte restul articolului aici.

Vă recomandăm şi