Recenzie: Ursuletul Winnie Puh. Casuta din Strada Puh - A. A. Milne

de Simona Husaru acum 3 ani

Ce nebunie să nu fi citit până acum Ursuletul Winnie Puh. Casuta din strada Puh scrisă de minunatul autor Milne! O nebunie curată pentru că o astfel de carte nu este doar pentru pitici ci şi pentru tineri şi chiar pentru adulţii şi bătrânii care doresc să îşi amintească cu plăcere de zilele copilăriei.

Ţin minte că o prietenă de-a mea avea o carte veche cu ursuleţul Winnie Puh şi o răsfoisem şi chiar citisem din ea dar cu grijă că i se cam destrămau paginile vechi şi pline de istorie. Nu îmi mai amintesc sigur dacă o terminasem de citit pe toată însă ştiu că mă captivase şi mă făcuse să mă simt mai copil decât eram. Va trebui să o întreb dacă o mai are şi dacă da, poatem vom citi împreună câteva din aventurile minunate ale ursuleţului.

Cartea de faţă este o creaţie atât de minunată încât nici nu pot să o descriu. Cred că cei de la Editura Arthur au creat cu adevărat o colecţie de cărţi minunate (colecţia lui Radu). Aceasta este prima pe care am ocazia să o citesc şi m-a bucurat foarte mult să văd cât de frumos este realizată cartea aceasta. Coperta cartonată, paginile groase şi vag lucioase, alături de povestea minunată a ursuleţului copilăriei şi a desenelor maestrului Shepard te duc cu gândul la copilărie şi la zilele lipsite de griji.

Citește în continuare aici.

Vă recomandăm şi