Recenzie Hotul fulgerului (Percy Jackson şi Olimpienii #1) de Rick Riordan

de Madalina's Books acum 3 ani

Inca din copilarie, Percy a trecut prin tot felul de intamplari stranii si infricosatoare pe care nimeni nu si le poate explica. De parca nu ar fi suficient faptul ca Percy pare cel mai ghinionist si nefericit baiat din lume, mai sufera si de dislexie si deficit de atentie, afectiuni care il transforma in victima preferata a colegilor rautaciosi si a profesorilor care il considera responsabil de toate problemele din scoala.

Totul se schimba in ziua in care Percy descopera adevarul despre descendenta sa si despre secretul pe care mama lui l-a ascuns intreaga viata. Vanat de monstrii dornici de razbunare, neajutorat si speriat, Percy este fortat sa se refugieze in Tabara Semizeilor, singurul loc in care ar putea fi in siguranta.

Dar odata ajuns acolo, Percy isi da seama ca lumea nu este deloc cum credea el si ca ascunsi printre umbre se afla zeii mitologici pe care el ii credea doar simple legende. Decis sa-si salveze mama rapita, Percy hotareste sa porneasca in cea mai periculoasa aventura, in cautarea fulgerui lui Zeus, pe care este acuzat ca l-a furat.

Citește în continuare aici.

Vă recomandăm şi