Percy Jackson şi Olimpienii (#1). Hoţul fulgerului  |  paperback

Percy Jackson şi Olimpienii (#1). Hoţul fulgerului | paperback

Rick Riordan

Preţ: 23 62 lei
Preţ vechi:   28 80 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Votează cartea:
Percy Jackson şi Olimpienii. Hoţul fulgerului este povestea unei aventuri spectaculoase, de un umor savuros, despre prietenie, curaj și loialitate.
* cele mai noi apariții - 18%

Percy (Perseus) Jackson este la prima vedere un puști obișnuit din America zilelor noastre. Dar când aflăm că cel mai bun prieten al lui este un satir, că pixul banal din buzunar se transformă, la nevoie, într-o sabie din bronz celest și că tatăl lui este Poseidon, puternicul zeu al mării, povestea începe să devină fascinantă. Aflat în tabăra de antrenament a semizeilor, Percy primește misiunea de a recupera fulgerul lui Zeus, furat de la un misterios personaj care vrea să distrugă Olimpul. 

Cărţile seriei Percy Jackson şi Olimpienii s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare în primii patru ani de la apariţie, iar întreaga serie este prezentă de aproape 300 de săptămâni în topul publicaţiei The New York Times la categoria celor mai bine vândute cărţi dedicate publicului tânăr. Romanul este listat ca una dintre cele mai bune apariţii editoriale pentru tineri de Young Adult Library Services Association.


Vă recomandăm şi