Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia -
  • Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia -

Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia -

Selma Lagerlöf

Preţ: 34 40 lei
Disponibilitate: Indisponibilă
Votează cartea:
Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia, una dintre cele mai iubite cărţi pentru copii din toate timpurile

Nils Holgersson, un băieţel leneş şi neastâmpărat, a fost pedepsit pentru purtarea lui nesăbuită – un pitic l-a transformat într-un prichindel de-o şchioapă. Agăţat de grumazul gâscanului Martin, micul Nils porneşte într-o lungă călătorie spre miazăzi, împreună cu un stol de gâşte sălbatice. În drumul lui, năzdrăvanul care înainte nu iubea şi nu respecta pe nimeni şi nimic pe lume trece prin aventuri uimitoare, vede locuri la care nici nu visase şi îşi face prieteni pe care ajunge să-i îndrăgească. Martin, gâscanul bun şi devotat, Akka, gâsca cea înţeleaptă, Bataki, corbul cel isteţ, Gorgo, vulturul îndrăzneţ şi iubitor de libertate şi blânda şi frumoasa gâscă Dunfin îi vor fi aproape, iar Nils va învăţa alături de ei care sunt adevăratele valori ale acestei lumi.

Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia, una dintre cele mai iubite cărţi pentru copii din toate timpurile, scrisă de o autoare laureată a Premiului Nobel, este o poveste emoţionantă despre curaj, prietenie şi încredere.

Trei cărți grozave pentru copiii mici și mari, de citit la sfârșitul vacanței
de Eli Bădică

Titlul de mai sus, Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia, pun pariu că multora dintre voi le-a așternut un zâmbet pe buze. Știți despre ce este vorba, nu-i așa? :) Eu, din păcate, nu știam decât din auzite, nu am prins desenele animate...

citește mai mult

Vă recomandăm şi