• Jurnalul unui puști 1
  • Jurnalul unui puști 1

Jurnalul unui puști 1

Jeff Kinney

Preţ: 28 80 lei
Disponibilitate: Stoc limitat
Votează cartea:
Sa fii pusti poate fi foarte nasol uneori. Si nimeni nu stie asta mai bine ca Greg Heffley, prins la inghesuiala in scoala generala, unde slabanogii subdezvoltati impart culoarele cu pusti mai inalti si mai rai, care au inceput deja sa se barbiereasca.

    Descopera fenomenul Jurnalul unui pusti, probabil cea mai de succes serie de carti pentru copii din istorie, dupa Harry Potter. In primul volum al seriei care a facut ravagii, protagonistul, Greg Heffley, elev de scoala generala, are de infruntat toate problemele specifice varstei: popularitatea in fata colegilor, eternele fastaceli in fata fetelor, pofta de joc mult mai mare decat pofta de lectii. Plina de un umor contagios si de poante presarate la fiecare rand, desenata impecabil si perfect potrivita universului oricarui baietel, Jurnalul unui pusti ii va convinge pana si pe cei mai lenesi copii ca lectura nu este deloc o activitate plictisitoare. 

 

 
    Fragment:
 
    "Joi
    Ei bine, am aflat ca stilul de wrestling pe care il preda dl Underwood este COMPLET diferit fata de cel pe care il vedem la televizor.
    In primul rand, trebuie sa purtam niste chestii carora li se spune " combinezoane" si care arata ca niste costume de baie de la 1800.
    Si in al doilea rand, nu iti intorci niciodata adversarul cu capul in jos, tinandu-l de picioare si nici nu-l lovesti cu scaunul in cap sau chestii de genul asta.
    Nu avem nici macar cercuri legate cu sfoara. De fapt, nu avem decat o mocheta plina de transpiratie, care miroase ca si cand n-ar fi fost niciodata spalata.
    Dl Underwood a inceput sa caute voluntari, ca sa demonstreze niste pozitii de wrestling, dar nu voiam nici in ruptul capului sa ridic mana.
    Eu si cu Rowley am incercat sa ne ascundem in spatele salii de sport, langa cortina, dar acolo erau fetele din echipa de gimnastica.
    Am plecat rapid de acolo si ne-am intors la ceilalti baieti.
    Dl Underwood m-a ales pe mine, poate pentru ca sunt cel mai slab din clasa si asa ma putea arunca de colo-colo fara niciun efort. Le-a aratat tuturor cum se fac chestiile astea, "miscarea Nelson", "miscarea inversa", "tranta" si faze de-astea."

Vă recomandăm şi