Ilustratori

Alfabetic A-Z Recent publicaţi Cei mai publicaţi
Nume:
Caută
 
Pagina: 1 2 >>

26 de ilustratori recent publicaţi

William Steig
William Steig (1907-2003) este un prolific ilustrator american şi un celebru autor de cărţi pentru copii. Şi-a început cariera în 1930, ca desenatoral faimoasei reviste The New Yorker, unde a realizat peste 2 600 de ilustraţiişi 117 coperte. A încep ..
1 carte:
detalii ilustrator >
Sophie Blackall
Sophie Blackall a ilustrat multe cărţi îndrăgite de copii, printre care Ruby’s Wish, FindingWinnie şi The Baby Tree. Tatăl ei a ajuns într-o seară la o petrecere în timp ce Aldous Huxleypleca de-acolo. Se poate să se fi întâlnit în hol, se poate să n ..
1 carte:
detalii ilustrator >
Andrei Măceşanu
Ilustrator stabilit în Bucureşti, în prezent studiez designul grafic la Universitatea Naţională de Arte. În timpul liber sunt toboşar, percuţionistşi cititor avid de literatură europeană şi bandă desenată americană.Câştigător al câtorva concursuri de ..
1 carte:
detalii ilustrator >
József Vass
József Vass este un ilustrator din Cluj-Napoca, licenţiat în graficăşi design la Universitatea Creştină Partium din Oradea. Primelesale ilustraţii au prins viaţă încă de pe băncile facultăţii, când afost îndrumat de profesori şi colegi să se concentr ..
1 carte:
detalii ilustrator >
Tony Ross
Tony Ross s-a născut în 1938, la Londra. În copilărie visa să devină cowboy, jocheu sau membru al poliţiei călare, de fapt, orice meserie ar fi avut de-a face cu caii. După ce și-a încheiat studiile la Liverpool College of Art, și-a abandonat visul in ..
5 cărţi:
detalii ilustrator >
Brian Selznick
Brian Selznick (n. 1966, în New Jersey) este ilustrator american. În 2008,a primit prestigioasa Medalie Caldecott pentru cartea Invenţia lui Hugo Cabret, pe care a semnat-o atât ca autor, cât și ca ilustrator.
2 cărţi:
detalii ilustrator >
Tove Jansson
Tove Jansson (1914-2001) s-a născut la Helsinki, într-o familie de artişti: tatăl ei a fost sculptor, iar mama, desenatoare şi ilustratoare. A avut doi fraţi mai mici, Per Olov şi Lars. Familia şi arhipelagul Åland, locul unde obişnuiau să-şi petreac ..
3 cărţi:
detalii ilustrator >
Roy Doty
Roy Doty (n.1922) este un cunoscut şi apreciat ilustratoramerican. A realizat desenele pentru o sută şaptezeci şi cincide cărţi pentru copii, fiind, în acelaşi timp, autorul a douăzecişi şapte dintre ele. Caricaturile, ilustraţiile şi benzile sale de ..
2 cărţi:
detalii ilustrator >
Simona Mulazzani
Simona Mulazzani (născută în 1964, la Milano) este o ilustratoare italiană apreciată înîntreaga lume. A lucrat la desenele a peste nouă zeci de cărţi pentru copii şi adulţi. În 2013,Societatea Ilustratorilor i-a oferit Medalia de argint pentru ilustr ..
1 carte:
detalii ilustrator >
Stephan Pastis
Stephan Pastis (n. 1968) este un autor american de benzi desenate, devenit celebru în momentul în care colecţia sa de benzi desenate, Pearls Before Swine, a ajuns pe lista de bestselleruri a New York Times. Ulterior acestui succes, Stephan Pastis s-a ..
2 cărţi:
detalii ilustrator >
Jeff Kinney
Jeff Kinney (n. 1971), designer american de jocuri online şi autor al hipercelebrei serii de romane în benzi desenate pentru copii The Diary of a Wimpy Kid, şi-a început cariera de ilustrator încă din liceu. Personajul Greg Heffley, în jurul căruia e ..
10 cărţi:
detalii ilustrator >
Quentin Blake
Roald Dahl şi Quentin Blake fac o echipă perfectă atuncicând vine vorba de cărţi pentru copii. La început, Roald alucrat cu mai mulţi ilustratori. Însă, din 1976 a început săcolaboreze cu Quentin (prima carte ilustrată a fost The EnormousCrocodile, p ..
12 cărţi:
detalii ilustrator >
Lincoln Peirce
Lincoln Peirce este scriitor şi ilustrator de benzi desenate, devenit celebru prin intermediul seriei Marele Nate. Lincoln Peirce locuieşte, împreună cu soţia şi cu cei doi copii ai săi, în Portland, Maine.
4 cărţi:
detalii ilustrator >
J.P. Coovert
J.P. Coovert este caricaturist, ilustrator şi desenator.Locuieşte la Minneapolis împreună cu soţia şi cei doicăţei. În timpul săptămânii creează desene pentru tricouri, iar în weekend desenează comicsuri, se relaxeazăcu jocuri video şi mănâncă pizza.
2 cărţi:
detalii ilustrator >
Kevin Cornell
Kevin Cornell a ilustrat numeroase cărți pentru copii, printre care Count the Monkeys (Numără maimuțele) și Mustache!, ambele de Mac Barnett.
1 carte:
detalii ilustrator >
Jill Murphy
Jill Murphy, autoare şi ilustratoare britanică, s-a născutla 5 iulie 1949, la Londra. Cunoscută mai ales pentru seria O vrăjitoare îngrozitoare, Jill a demonstrat înclinaţii către scrisşi desen încă de la vârsta de şase ani. Şcoala primară a fost cea ..
1 carte:
detalii ilustrator >
Nick Sharratt
Nick Sharratt, născut la Londra, este ilustrator şi autor decărţi pentru copii. În 2006 a fost ales ca ilustrator oficial pentru Ziua Internaţională a Cărţii. A ilustrat aproape două sutede cărţi, peste patruzeci fiind semnate de Jacqueline Wilson. ..
2 cărţi:
detalii ilustrator >
K. G. Campbell
K. G. Campbell s-a născut în Kenya, dar a crescut în Scoţia. Are un masterat în istoria artei la Universitatea din Edinburgh. După ce a încercat mai multe cariere, de la contabilitate la design interior, a revenit la pasiunea lui din tinereţe: scrie ..
1 carte:
detalii ilustrator >
Hugh D’Andrade
Hugh D’Andrade este un artist american care locuiește în San Francisco. A absolvit California College of the Arts și în prezent este profesor la Digital Art Institute din San Francisco. Despre O poveste grimminală spune că este „stranie, amuzantă și ..
1 carte:
detalii ilustrator >
David Roberts
David Roberts (născut în 1970, la Liverpool) realizează ilustraţii pentrucărţi destinate copiilor. După ce schimbă mai multe locuri de muncă, undearanjează rafturi, prăjeşte ouă, spală părul clienţilor, face figuraţie şi cafea,David Roberts reuşeşte ..
4 cărţi:
detalii ilustrator >
1 2 >>