imprimă acum
Indisponibilă
Preţ: 28,8 lei

Tabăra

Louis Sachar
 
Cartea lui Louis Sachar a primit National Book Award for Young People’s Literature şi medalia Newbery pentru „contribuţii deosebite aduse literaturii americane pentru copii.”
- Publicată în noiembrie 2012
- Traducere din limba engleză de Christina Anghelina
- Ilustraţii de Ioana Mladin
- hardcover, 266 p, 130x200
- ISBN 978-606-8044-15-6
- Pentru copii, Ilustrată
- Autor: Louis Sachar
- Ilustrator: Ioana Mladin
- Domenii: Beletristică 12+, Beletristică 7-12 ani
- Colectie: Cărţi cu tâlc
- Tematici: bestseller, carti ilustrate, carti pentru copii, copii, fictiune, ilustrata, medalia Newbery, National Book Award for Young People’s Literature
Despre carte Revista presei (9)

9 articole de presă

Recenzie: „Tabăra” de Louis Sachar
Little Red Reader Hood scrie în redreaderhood.wordpress.com:
„Nu există niciun lac în Tabăra Lacul Verde. Odinioară era aici un lac imens, cel mai mare din Texas. Asta se întampla cu mai bine de o sută de ani în urmă. Acum nu mai e decât un deșert pustiu.” Stanley Yelnats, eroul acestui roman, este un băiat obișnuit și care nu are pic de noroc doar din cauza ..
31 aug 2015
Citeşte mai multe...
Holes (Tabăra) - Louis Sachar
Ema Cojocaru scrie în lecturile-emei.blogspot.ro:
De multă vreme n-am mai citit o poveste pentru copii cu atâta plăcere! Ultima carte de acest gen a fost Jocul lui Westing de Ellen Raskin, însă Holes/Tabăra lui Sachar mi-a plăcut mai mult. Nici măcar nu știu ce anume să-i reproșez cărții, poate doar faptul că s-a terminat prea repede și că finalul ..
07 mai 2015
Citeşte mai multe...
“Tabăra” de Louis Sachar
Monica Morariu scrie în bjc.ro:
„Tabăra” este o poveste captivantă, în care personajul principal, Stanley Yelnats, trăieşte o adevărată aventură. Într-o zi, pe când Stanley mergea pe jos de la şcoală spre casă, deoarece pierduse autobuzul din cauza unui coleg răutăcios, a fost luat de poliţie şi anchetat pentru furtul unor adidaş ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Tabăra – Louis Sachar
Răzvan Firescu scrie în razvanvanfirescu.wordpress.com:
Citesc cărți de genul în primul rând la recomandare Elenei și, de obicei, în nopți când vreau o pauză de la lectura curentă. Tabăra mi-a fost recomandată foarte insistent. Și bine a făcut. Stanley e acuzat că a furat o pereche de adidași și ajunge într-o tabără de reeducare ca să nu ajungă la înch ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Tabăra
Diana Bidian scrie în derecitit.wordpress.com:
Stanley Yelnats IV ajunge, ca urmare a faptului că este acuzat de furtul unor adidași, în tabăra Lacul Verde. Nu e o tabără ca cele în care mergem noi vara, ci e un centru de corecție, în care se mai află și Caracatiță, Zero, Subraț, Rază-X ș.a. Stanley trebuie să stea aici un an și jumătate și pen ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Tabara sau despre prietenie
Evelina Bidea scrie în 121.ro:
La Editura Arthur a aparut volumul Tabara, traducerea celebrului roman Holes, de Louis Sachar. Cartea recompensata cu numeroase premii importante, cum ar fi medalia Newbery sau National Book Award for Young People's Literature, spune povestea lui Stanley Yelnats, un baiat asupra caruia s-a pogorat p ..
28 feb 2013
Citeşte mai multe...
Tabăra de Louis Sachar
Elena Damian scrie în minacartilor.wordpress.com:
„Nu există niciun lac în Tabăra Lacul Verde. Odinioară era aici un lac imens, cel mai mare din Texas. Asta se întampla cu mai bine de o sută de ani în urmă. Acum nu mai e decât un deșert pustiu." Stanley Yelnats, eroul acestui roman, este un băiat obișnuit și care nu are pic de noroc doar din cauza ..
09 ian 2013
Citeşte mai multe...
„Şoriceii de bibliotecă” au fost, pentru o zi, în „Tabără”
Sonia Berger scrie în 7-zile.com:
Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă învăţământul românesc este refuzul, mai mult sau mai puţin explicit, al copiilor noii generaţii, de a mai citi o literatură impusă, considerată de toţi a fi depăşită de vremuri, de preocupările şi mai ales de gusturile tinerilor. Ceea ce caută î ..
09 ian 2013
Citeşte mai multe...
O tabără puțin mai specială
Evelina Bidea scrie în Bookaholic.ro:
Louis Sachar este un foarte cunoscut autor american de cărţi pentru copii, devenit celebru prin intermediul romanului Holes, apărut la Editura Arthur. Romanul Tabăra a primit multe premii literare, dintre care cel mai important este National Book Award for Young People's Literature, dar şi medalia N ..
04 dec 2012
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Frig Frig Thomas Bernhard nov 2016 25 lei Frig Thomas Bernhard Lansare recentă   Citeşte Vegetariana Vegetariana Han Kang nov 2016 27 lei Vegetariana Han Kang Lansare recentă    
Citeşte Singur printre mârlani Singur printre mârlani Florin Bican nov 2016 25 lei Singur printre mârlani Florin Bican Lansare recentă   Citeşte Leagănul pisicii Leagănul pisicii Kurt Vonnegut nov 2016 28,8 lei Leagănul pisicii Kurt Vonnegut Lansare recentă
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Metro 2033 Metro 2033 Dmitri Gluhovski nov 2016 39 lei Metro 2033 Dmitri Gluhovski Lansare recentă   Citeşte Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Isaac Asimov mai 2016 35 lei Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Isaac Asimov Lansare recentă  
Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă     Citeşte Lavondyss Lavondyss Robert Holdstock nov 2016 33 lei Lavondyss Robert Holdstock Lansare recentă