imprimă acum
Indisponibilă
Preţ: 33 lei

Seraphina

Rachel Hartman
Carte publicată de editura Vezi pe site-ul ART vezi site >
 
În regatul Goredd, au trecut patru decenii de la semnarea tratatului de pace dintre oameni și dragoni, vreme în care, în ciuda coexistenței dintre specii, rănile războiului nu s-au vindecat încă de tot.
- Publicată în iunie 2014
- Traducere din limba engleză de Mihaela Ghiţă
- hardcover, 464 p, 140x205
- ISBN 978-606-93631-4-0
- Bestseller, Recomandată, Pentru copii
- Autor: Rachel Hartman
- Domenii: Beletristică 14+, Young Art
- Tematică: Young Art
Despre carte Revista presei (7)

7 articole de presă

Seraphina de Rachel Hartman
Sorina Ciocârlan scrie în literaturapetocuri.ro:
Titlul romanului ne este dat de Seraphina, personaj principal și narator, o fată de numai 16 ani, dar foarte matură pentru vârsta ei și cu o poveste încărcată în spate: mama ei a murit la naștere, tatăl, de care nu pare foarte apropiată, se străduiește să ascundă ceva legat de originea mamei ei, iar ..
11 apr 2016
Citeşte mai multe...
Seraphina de Rachel Hartman
Elena Donea scrie în semnebune.ro:
Ce anume face din această carte un succes formidabil? În primul rând subiectul, cu o carieră destul de lungă în literatura fantastică şi nu numai, care are în prim plan categoria de personaje-dragoni, al căror simbolism şi importanţă au un ecou puternic în cultura europeană şi nu numai, rep ..
08 oct 2015
Citeşte mai multe...
"Seraphina" (Seraphina #1) de Rachel Hartman
Andreea scrie în padeniye.blogspot.ro:
Cum spuneam într-un post trecut, chiar dacă această carte duce mai mult a una de copii, eu știu că în interiorul ei se va ascunde cu totul altceva. Bine, era evident de la o poștă că așa va fi, din moment ce descrierea de pe spate îți arată acest lucru, dar – ha-ha! – simțeam nevoia să o spun. Poate ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie Seraphina de Rachel Hartman
Madalina scrie în madalinabooks.blogspot.ro:
In urma cu cativa ani, am citit primul meu volum cu dragoni si inca de-atunci am fost fascinata de aceste creaturi stravechi, uriase si inspaimantatoare, de o forta fizica devastatoare si capabile sa parjoleasca sate intregi dintr-o singura rasuflare. Nemilosi, uneori brutali, cu solzii strabatuti d ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie Seraphina (Seraphina #1) de Rachel Hartman
Pop Andreea scrie în raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.ro:
Seraphina are un inceput destul de lent, cu un vocabular destul de pretențios, dar ideea de baza se observa ușor: regatul Goredd gazduieste atât oameni, cat si dragoni ce pot lua infatisare umană. Relațiile dintre cele doua specii este foarte precară, căci o pace subreda de 4 decenii este pusă mereu ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Rachel Hartman - Seraphina
E.B. scrie în depluribus-cititor.blogspot.ro:
Cartea este un fantasy cu arhicunoscuții dragoni, care acuma se pot transforma în oameni, dar nu pentru a se infiltra și a-i teroriza, ci pentru a coopera cu rasa umană, în vederea cimentării unei păci greu de conceput la un moment dat. Evenimentele descrise sînt urmărite din perspectiva și sub nar ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie: Seraphina de Rachel Hartman
Simona Husaru scrie în secretelecartilor.blogspot.ro:
Prima carte despre dragoni pe care am citit-o a fost Eragon de Christopher Paolini, o carte care mi-a plăcut însă nu m-a impresionat în mod special. Nu acelaşi lucru îl pot spune despre "Seraphina" de Rachel Hartman! Începutul cărţii mi s-a părut un picuţ greoi întrucât au fost o serie de termeni ca ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor Ransom Riggs sep 2016 39 lei Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor Ransom Riggs Lansare recentă     Citeşte Absolut tot Absolut tot Nicola Yoon sep 2016 36 lei Absolut tot Nicola Yoon Lansare recentă    
Citeşte Didactica literaturii. Reorientări Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil iun 2016 55 lei Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil Lansare recentă   Citeşte Nu cred în sfârșitul lumii Nu cred în sfârșitul lumii Antoaneta Ralian mai 2016 25 lei Nu cred în sfârșitul lumii Antoaneta Ralian Lansare recentă  
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă   Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă    
Citeşte Poştaşul sună întotdeauna de două ori Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain mai 2016 25 lei Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain Lansare recentă     Citeşte Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Isaac Asimov mai 2016 35 lei Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Isaac Asimov Lansare recentă