imprimă acum
Indisponibilă
Preţ: 28,8 lei

Pulbere de stele

Neil Gaiman
 
Câştigător al prestigioaselor premii Hugo, Nebula şi World Fantasy, autorul britanic Neil Gaiman vă invită în lumea de neuitat a unuia dintre cele mai spectaculoase romane ale sale.
- Publicată în mai 2012
- Traducere din limba engleză de Liviu Radu
- Ilustraţii de Irina Dobrescu
- hardcover, 226 p, 140x200
- ISBN 978-606-8044-09-5
- Pentru copii, Ilustrată
- Autor: Neil Gaiman
- Ilustrator: Irina Dobrescu
- Domeniu: Beletristică 12+
- Colectie: Seria Excalibur
- Tematici: bestseller, carti pentru copii, fantasy, fictiune
Despre carte Revista presei (12)

12 articole de presă

Recenzie Pulbere de stele de Neil Gaiman
Madalina's Books scrie în madalinabooks.blogspot.ro:
Pulbere de stele este un volum fermecator si magic, o poveste plina de aventuri si imprevizibil, dar mai presus de orice o poveste despre dragoste si speranta. Volumul incepe in Satul Zidulului, pragul unde lumea obisnuita se intrepatrunde cu taramul zanelor si al creaturilor supranaturale. Margini ..
08 sep 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie "Pulbere de stele" de Neil Gaiman
Simona Husaru scrie în secretelecartilor.blogspot.ro:
"Pulbere de stele" sau "Stardust" după cum este numele original al acestei cărţi, stă la baza filmului cu acelaşi nume, film ce şi-a creat foarte mulţi fani. Nu ştiu de ce uitasem de existenţa acestei cărţi însă mă bucur foarte mult pentru că a apărut şi în ediţie hardback întrucât acum câţiva ani b ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Pulbere de stele, de Neil Gaiman
Mihaela scrie în filme-carti.ro:
“Prinde steua cazatoare,/Gaseste pruncul matragunii,/Si afla cum trecut-au anii, oare,/ Plus ce gandesc noaptea nebunii./Explica-mi al sirenei cant/Si cum sa fug de-al pizmei vant/Si ma invata,/Da-mi povata/Cum sa fiu cinstit in viata.” Povestile nu sunt numai pentru copii. Si adultii au nevo ..
01 aug 2013
Citeşte mai multe...
PULBERE DE STELE. NEIL GAIMAN
Liviu Mihai scrie în cititoruldecarti.ro:
Neil Gaiman a reușit să mă captiveze într-atât cu Cartea Cimitirului încât am decis să studiez mai îndeaproape opera acestui scriitor. Și pot spune că, din punctul meu de vedere, este pe drept cuvânt considerat unul dintre cei mai importanți autori din domeniul fantasy-ului. Pentru că Gaiman stăpân ..
14 mar 2013
Citeşte mai multe...
Pulbere de stele sau despre iubire
Evelina Bidea scrie în 121.ro:
Neil Gaiman este poate unul dintre cei mai importanti scriitori de fantasy contemporani. Volumul sau, Pulbere de stele, aparut la Editura Arthur, este cartonat si contine ilustratii de Irina Dobrescu. Cartea spune povestea lui Tristan Thorn, un tanar indragostit de una dintre fetele de la el din sat ..
28 feb 2013
Citeşte mai multe...
Pentru că uneori și adulții au nevoie de câte o poveste care să le farmece inima
Călina Matei scrie în Bookblog:
Povestea se deschide cu Satul Zidului și cu Zidul cel lung care desparte lumea oamenilor de cea a creaturilor fantastice. Dunstan, tatăl eroului principal, e cel care deșiră firul narativ atunci când se avântă spre bâlciul ținut o dată la nouă ani pe pajiștea din Țara Zânelor. Acolo o întâlnește pe ..
12 feb 2013
Citeşte mai multe...
Personalitatea zilei – Neil Richard MacKinnon Gaiman
Carina scrie în scrieliber.ro:
Neil Richard MacKinnon Gaiman, autor britanic de povestiri și romane science fiction și fantasy, romane ilustrate, teatru radiofonic și film, s-a născut la 10 noiembrie 1960, Portchester, Hampshire, UK. Printre lucrările sale de referință se găsesc seria BD The Sandman și romanele Pulbere de stele, ..
09 ian 2013
Citeşte mai multe...
PULBERE DE STELE. NEIL GAIMAN
Liviu Mihai scrie în cititoruldecarti.ro:
Neil Gaiman a reușit să mă captiveze într-atât cu Cartea Cimitirului încât am decis să studiez mai îndeaproape opera acestui scriitor. Și pot spune că, din punctul meu de vedere, este pe drept cuvânt considerat unul dintre cei mai importanți autori din domeniul fantasy-ului. Pentru că Gaiman stăpâ ..
09 ian 2013
Citeşte mai multe...
Pulbere de stele de Neil Gaiman
Elena Damian scrie în minacartilor:
„Satul Zidului poate fi văzut și azi acolo unde se află de șase sute de ani, pe o ridicătură de granit în mijlocul unui mic ținut împădurit. Casele sunt vechi, au formă pătrată și sunt construite din piatră cenușie, au acoperișuri din ardezie neagră și coșuri înalte; profitând de fiecare colțișor de ..
09 ian 2013
Citeşte mai multe...
Pulbere de stele -Neil Gaiman
Bianka scrie în cititorcrw.webs.com:
Romanul il prezinta pe tanarul Tristan Thorn care face orice pentru a castiga inima frumoasei Victoria,astfel ca ii promite ca ii va aduce in dar o stea,acea stea pe care au vazut-o cazand intr-o seara de octombrie.Dar pentru a se tine de cuvant,Tristan trebuie sa treaca de zidul ce inconjura satul ..
09 ian 2013
Citeşte mai multe...
Pulbere de stele
Evelina Bidea scrie în Bookaholic.ro:
Vrând să aducă un tribut basmelor clasice, în care magia se pogoară asupra personajelor pentru a ajuta binele să iasă învingător, Neil Gaiman scrie fantasy-ul Pulbere de stele, roman de o surprinzătoare sensibilitate. Acesta este volumul de debut al scriitorului Neil Gaiman, unul dintre cei mai impo ..
02 aug 2012
Citeşte mai multe...
Neil Gaiman: “I learned to write by writing”
Ioana Epure scrie în Bookaholic.ro:
Ai zice că un scriitor care n-a trecut la rândul lui prin facultate n-ar putea fi în măsură să de asfaturi unor proaspeţi absolvenţi – dar, la fel ca şiSteve Jobs, (2005, Stanford),David Foster Wallace (Kenyon, 2005)sau chiarWinston Churchill (Harrow School, 1941– dar pe el îl ajuta contextul, pe ..
07 iun 2012
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Viață după viață Viață după viață Kate Atkinson mai 2016 29,9 lei Viață după viață Kate Atkinson Lansare recentă   Citeşte Aici Aici Richard McGuire mai 2016 48 lei Aici Richard McGuire Lansare recentă  
Citeşte Zgomotul și furia Zgomotul și furia William Faulkner mai 2016 33 lei Zgomotul și furia William Faulkner Lansare recentă   Citeşte Absolut tot Absolut tot Nicola Yoon sep 2016 36 lei Absolut tot Nicola Yoon Lansare recentă    
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Vânătorul Vânătorul Richard Stark mai 2016 25 lei Vânătorul Richard Stark Lansare recentă   Citeşte Omul Ilustrat Omul Ilustrat Ray Bradbury mai 2016 33 lei Omul Ilustrat Ray Bradbury Lansare recentă  
Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă     Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă