imprimă acum
Indisponibilă
Preţ: 33 lei

Minunea

R.J. Palacio
 
„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
- Publicată în aprilie 2013
- Traducere din limba engleză şi note de Iulia Arsintescu
- hardcover, 336 p, 140x200
- ISBN 978-606-8044-37-8
- Bestseller, Recomandată, Pentru copii
- Autor: R.J. Palacio
- Domeniu: Beletristică 12+
- Colectie: Smart Blue
- Tematici: bestseller, carti pentru copii, contemporan, copii, educativ, fictiune, pentru copii, pusti, roman
Despre carte Revista presei (6)

6 articole de presă

Ioana Revnic
,,puţin mai buni decât este necesar” scrie în http://ioana.revistatango.ro/:
Din punct de vedere medical, sunt şanse de unu la patru milioane de cazuri ca un un nou-născut să sufere de disostoză mandibulo-facială (o lipsă de simetrie a feţei), combinată cu alte sindroame care-i schilodesc chipul. Pentru un om de ştiinţă, o asemenea combinaţie nefericită de cromozomi face să ..
16 dec 2014
Citeşte mai multe...
RECENZIE - Minunea de R.J. Palacio
Addicted scrie în raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.ro:
Zau, ca nu stiu cum sa vorbesc despre cartea asta. Dupa ce-am terminat-o, am asezat-o pe birou, langa mine, si ma uitam la ea. Imi venea sa o iau in brate si sa nu-i mai dau drumul. Si ma gandeam "ar trebui sa-i fac o recenzie, ca sa o citeasca si altii, si sa o iubeasca la fel de mult ca mine. doar ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Minunea de R. J. Palacio - Recenzie
Claudiu scrie în Cărți alese:
August Pullman putea fi un copil normal, dar nu e vina lui sau a părinților lui pentru situația lui. S-a născut cu o malformație la nivelul feței și acest lucru îi face pe ceilalți să se uite urât la el. Din cauza acestui lucru August nu a fost la școală și s-au ocupat părinții de educația lui. Anii ..
24 apr 2014
Citeşte mai multe...
Fața care schimbă lumea
Roxana Turcitu scrie în bookblog.ro:
Auzisem numai păreri pozitive despre romanul acesta cu mult înainte să fie tradus și la noi, însă cumva, nu aveam așteptări foarte ridicate. Îmi imaginam că va fi probabil înduioșător, frumos și trist în același timp (de aceea mi l-am și dorit doar) însă nu mă gândeam că va reprezenta genul de lectu ..
28 mar 2014
Citeşte mai multe...
Bunătatea face minuni
Elisabeta Lasconi scrie în Ziarul de Duminică:
... deşi nu doar de bunătate este vorba, ci şi de compasiune, de înţelegere şi mai ales de iubire în romanul care a cucerit cititori de toate vârstele, din America şi din lumea largă:Minuneade R.J. Palacio, o emoţionantă poveste despre drama cumplită a unui copil şi a familiei lui, a felului în care ..
23 mai 2013
Citeşte mai multe...
Despre curaj și acceptare: Wonder, de R.J. Palacio
Evelina Bidea scrie în Bookaholic.ro:
Poate unul dintre cele mai premiate romane ale anului 2012, Wonder, volumul semnat de R.J. Palacio, are toate elementele necesare pentru a deveni un clasic al literaturii pentru copii. Romanul spune o poveste emoționantă a curajului și a acceptării. Personajul principal, August Pullman, este un copi ..
05 apr 2013
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Istoria artei Istoria artei E. H. Gombrich aug 2016 144 lei Istoria artei E. H. Gombrich Lansare recentă     Citeşte Partaj Partaj Horia Corcheș iun 2016 25 lei Partaj Horia Corcheș Lansare recentă
Citeşte Viață după viață Viață după viață Kate Atkinson mai 2016 29,9 lei Viață după viață Kate Atkinson Lansare recentă   Citeşte Didactica literaturii. Reorientări Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil iun 2016 55 lei Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil Lansare recentă  
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă   Citeşte Poştaşul sună întotdeauna de două ori Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain mai 2016 25 lei Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain Lansare recentă    
Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă   Citeşte Furia Aurie Furia Aurie Pierce Brown oct 2016 38 lei Furia Aurie Pierce Brown Lansare recentă