imprimă acum
Disponibilă
Preţ: 21,45 lei* Pret vechi: 33

Jurnalul unui puşti 4. Căldură mare

Jeff Kinney
 
Jurnalul unui puşti se află în topul celor mai bine vândute cărţi al revistelor New York Times, USA Today şi Publishers Weekly.
- Publicată în noiembrie 2011
- Traducere din limba engleză de Andra Matzal
- hardcover, 224 p, 140x200
- ISBN 978-606-8044-01-9
- Bestseller, Recomandată, Pentru copii, Ilustrată
- Autor: Jeff Kinney
- Ilustrator: Jeff Kinney
- Domenii: Beletristică 7-12 ani, Romane grafice
- Colectie: Cărţi cu haz
- Tematici: aventură, benzi desenate, ilustrata, jurnal, pusti
* 35 titluri cu 35%
Despre carte Revista presei (5)

5 articole de presă

Review: Căldură mare
Răzvan Firescu scrie în razvanvanfirescu.wordpress.com:
Greg se pregateste de vacanta de vara! Se pare ca la fel si mama sa care il provoaca pe Greg si pe cativa prieteni de-ai lui la un club de lectura. Club de lectura in care benzile desenate cu super eroi si cartile despre jocuri video nu prea prezinta interes pentru doamna Heffley. O vacanta de var ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Eliza Judeu, Vali Braniste si jurnalul unui pusti
Irina Bacaoanu scrie în bacaoanu.com:
Sunt evenimente care merita repetate, imitate. Atata rumoare si emotie a fost in aceasta seara la Libraria “Glissando”…S-au agitat copiii si au vibrat la frazele citite de actorii Teatrului Bacovia: Eliza Judeu si Valentin Braniste.Lansarea celui de-al patrulea volum al “Jurnalului unui pusti” scris ..
19 ian 2012
Citeşte mai multe...
Jurnalul unui puşti 4. Cum poate o mămică grijulie să strice vacanţa băiatului
Radu Rusu scrie în spunesitu.adevarul.ro:
De Crăciun, am primit Jurnalul unui puşti, volumul 4. În sfârşit, a apărut! De când aşteptam! Este mai tare decât toate celelalte. În acest volum, care se numeşte "Căldură mare", Greg este în vacanţa de vară şi ar vrea, bineînţeles, să stea tot timpul şi să joace jocuri video (în loc să iasă afar ..
19 ian 2012
Citeşte mai multe...
Jurnalul unui pusti, Editura Art
Ani scrie în talentedenazdravani.ro:
După ce le-a terminat pe toate trei, îl găsesc supărat foc faţă în faţă cu nenea Google. Mami, mai sunt două volume!! Le vreau! Încearcă să convingi copilul că nu sunt traduse, nu au apărut. La târgul de carte… surpriză, pardon, Căldura mare. Găsim tocmai lansat volumul patru. Inutil de spus că nu ..
04 ian 2012
Citeşte mai multe...
Jurnalul unui pusti, Editura Art
Biblioteca năzdrăvanilor scrie în talentedenazdravani.ro:
Ca părinte de copil nu prea mare, încă nu m-a "reprofilat" pe cărţile destinate şcolarilor mici. De Jurnalul unui puşti am auzit vorbindu-se, dar nu îmi picase cartea în mână. În schimb am prins o discuţie foarte aprinsă între copilaşii de la after-school, cu care am un opţional de abilităţi. C ..
13 dec 2011
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Partaj Partaj Horia Corcheș iun 2016 25 lei Partaj Horia Corcheș Lansare recentă Citeşte Istoria artei Istoria artei E. H. Gombrich aug 2016 144 lei Istoria artei E. H. Gombrich Lansare recentă    
Citeşte Aici Aici Richard McGuire mai 2016 48 lei Aici Richard McGuire Lansare recentă   Citeşte Nu cred în sfârșitul lumii Nu cred în sfârșitul lumii Antoaneta Ralian mai 2016 25 lei Nu cred în sfârșitul lumii Antoaneta Ralian Lansare recentă  
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Poştaşul sună întotdeauna de două ori Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain mai 2016 25 lei Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain Lansare recentă     Citeşte Furia Roșie | Paladin Furia Roșie | Paladin Pierce Brown mar 2016 35 lei Furia Roșie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă    
Citeşte Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Isaac Asimov mai 2016 35 lei Fundaţia IV. Marginea fundaţiei Isaac Asimov Lansare recentă   Citeşte Steaua Polară Steaua Polară Martin Cruz Smith mai 2016 34,4 lei Steaua Polară Martin Cruz Smith Lansare recentă