imprimă acum
Indisponibilă
Preţ: 33 lei

Elias şi spioana cărturarilor

Sabaa Tahir
Carte publicată de editura Vezi pe site-ul ART vezi site >
 
„Un roman la fel de curajos cum îi sunt şi personajele.“ The New York Times Book Review
- Publicată în septembrie 2015
- Traducere din limba engleză de Iulia Arsintescu
- hardcover, 562 p, 140x205
- ISBN 978-606-93962-1-6
- Bestseller, Recomandată
- Autor: Sabaa Tahir
- Domenii: Beletristică 14+, Young Art
- Tematici: bestseller, fantasy, love story, page-turner, thriller
Despre carte Revista presei (9)

9 articole de presă

Elias si spioana carturarilor - Sabaa Tahir
Oli scrie în delicateseliterare.ro:
Cât de departe ai merge pentru familie? Cât de departe ai merge pentru libertate? Cât de departe ai merge pentru demnitate? Cât de departe ai merge pentru iubire? E interesant de aflat până unde ar merge eroii noștri și unde vor trage linie. E oare vreo limită? O carte pe care o recomand tutur ..
19 sep 2016
Citeşte mai multe...
Cultura și Războiul – un conflict vechi de când lumea…
Raluca Elgyar scrie în bookblog.ro:
Citind, s-a întâmplat ceva ciudat și atipic pentru mine ca și cititor, eu fiind mai degrabă genul care are o relație pasională cu cărțile – imi plac sau nu imi plac de la primele douăzeci de pagini. Elias și Spioana Cărturarilor este o altfel de carte. Primele capitole sunt destul de cinematografice ..
23 iun 2016
Citeşte mai multe...
Elias şi spioana cărturarilor de Sabaa Tahir
Alexandra Popa scrie în universeofbook24.wordpress.com:
Cartea ne plasează într-un univers în care un regat, unde cunoaşterea era considerată mai puternică decât orice altă armă, este subjugat şi transformat într-o gloată de sclavi sub dominaţia aproape barbară a unui popor în care oamenii sunt transformaţi în arme vii. Astfel avem pusă în prim plan anti ..
18 iun 2016
Citeşte mai multe...
Elias si spioana carturarilor - Sabaa Tahir
Ely scrie în cuvintevrajite.blogspot.ro:
“Elias și spioana cărturarilor” este o carte epică, complexă, sângeroasă și brutală, o poveste plină de intrigi, dar mai ales o poveste care vorbește despre putere, curaj și speranță, care arată modul în care prietenia și loialitatea sunt ingredientele esențiale atunci când ai obiective comune în lu ..
03 mar 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie Elias şi spioana cărturarilor de Sabaa Tahir
Mădălina Cionca scrie în madalinabooks.blogspot.ro:
Fabulos, întunecat, magic și captivant, Elias și spioana cărturarilor țese din umbre, secrete și iluzii o poveste palpitantă și intensă, unică și imprevizibilă despre trădare și loialitate, dragoste și suferință, compasiune și violență, speranță și pierderi. Scriitura ireproșabilă, narațiunea care ..
16 feb 2016
Citeşte mai multe...
Elias si spioana Carturarilor de Sabaa Tahir-Editura Art
Crina Stanciu scrie în literaturapetocuri.ro:
Imaginaţi-vă pentru câteva clipe că sunteţi într-o peşteră şi totul este învăluit de întuneric. Trebuie să ieşiţi din acest loc, dar nu ştiţi calea cea mai bună. Nu aveţi de ce vă agăţa ambiţiile, decât de o particulă de lumină. Ştiţi ce reprezintă aceasta? Speranţa, curajul dumneavoastră, dragi cit ..
11 feb 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie Elias si Spioana Carturarilor de Sabaa Tahir
Andreea Pop scrie în raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.co.uk:
Din când în când, citești o carte care îți doboară așteptările. Cazul de față nu e mai prejos; o carte explozivă și intensă, atât fascinantă cât și răscolitoare. O carte pe care o veți devora în ciuda violenței întipărite în esența ei. O carte intitulată „Elias și Spioana Cărturarilor”, scrisă de Sa ..
05 feb 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie „Elias și spioana Cărturarilor” („An Ember in the Ashes”)
Loredana scrie în literaryjungle.wordpress.com:
În urmă cu 500 de ani, într-o lume pe care Sabaa Tahir a imaginat-o ca pe un fel de love child al Egiptului Antic și al Imperiului Roman, Imperiul Cărturarilor a fost cucerit în mod sângeros și irevocabil de clanul Războinicilor, devenind astfel Imperiul Războinicilor. Cărturarii erau, așa cum l ..
09 nov 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: Elias și spioana Cărturarilor/An Ember in the Ashes de Sabaa Tahir
Scoica scrie în palarisme.ro:
Am terminat romanul în urmă cu două zile şi încă nu am putut să mă apuc de altă carte. Probabil că tu nu o să mai ai încredere în mine, ca bookaholic şi „critic”, dacă îţi spun că am descoperit o altă serie fascinantă, care mi-a întrecut toate aşteptările, care m-a făcut să mă simt vie, en ..
05 nov 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor Ransom Riggs sep 2016 39 lei Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor Ransom Riggs Lansare recentă     Citeşte Casa veselă. O tragicomedie de familie Casa veselă. O tragicomedie de familie Alison Bechdel mai 2016 36 lei Casa veselă. O tragicomedie de familie Alison Bechdel Lansare recentă    
Citeşte Istoria artei Istoria artei E. H. Gombrich aug 2016 144 lei Istoria artei E. H. Gombrich Lansare recentă     Citeşte Viață după viață Viață după viață Kate Atkinson mai 2016 29,9 lei Viață după viață Kate Atkinson Lansare recentă  
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Vânătorul Vânătorul Richard Stark mai 2016 25 lei Vânătorul Richard Stark Lansare recentă   Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă  
Citeşte Poştaşul sună întotdeauna de două ori Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain mai 2016 25 lei Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain Lansare recentă     Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă