imprimă acum
Disponibilă
Preţ: 33 lei

Eleanor & Park

Rainbow Rowell
Carte publicată de editura Vezi pe site-ul ART vezi site >
 
Bestseller New York Times
- Publicată în mai 2015
- Design-ul copertei de Olga Grlic
- Ilustrația copertei de Harriet Russell
- Traducere din limba engleză de Florentina Hojbotă
- hardcover, 376 p, 140x205
- ISBN 978-606-93849-3-0
- Autor: Rainbow Rowell
- Domenii: Beletristică 12+, Beletristică 14+, Young Art
- Tematici: adolescenți, bestseller, dragoste, muzică, punk, punk-rock
Despre carte Revista presei (12)

12 articole de presă

Eleanor și Park
Răzvan Timar scrie în bookblog.ro:
Sincer, nu-mi găsesc cuvintele pentru a descrie cât de mult mi-a plăcut cartea asta. Aș spune că e minunată, dar mi se pare că-i fac un deserviciu. Eleanor & Park e un carusel de emoții în starea lor brută, neșlefuită, la care se adaugă câteva personaje memorabile, pe care nu ai cum să nu le iubești ..
20 mai 2016
Citeşte mai multe...
"Eleanor & Park" de Rainbow Rowell
Alexandra Solnițaru scrie în whatswithallex.blogspot.ro:
Ca orice persoană care se apucă de o carte nouă, inițial am analizat coperta. Sincer unul dintre motivele pentru care m-am apucat de carte a fost coperta. Am fost încântată de cât de simplă și frumoasă este. Nu știu dacă mi se pare doar mie, dar din ce în ce mai multe cărți au coperțile astea oribil ..
07 mai 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie „Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Arianna Suduc scrie în www.goodread.ro:
Cu o sinceritate smulsă direct din inimă afirm că m-am ferit grav de cartea asta. La început părea exact tipul de lectură superficială, o poveste de dragoste clișeică, în stilul lui Green, dar Rainbow Rowell a reușit fără doar și poate să mă impresioneze până la lacrimi.Cartea urmărește povestea din ..
05 feb 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie: „Eleanor & Park” – Rainbow Rowell
Maria-Emanuela Coman scrie în navigandprintresuflete.wordpress.com:
Doar cine n-a trăit acest sentiment al iubirii pe când era adolescent, nu va putea înțelege acest roman. Zbaterile și micile victorii, timiditatea și curajul ce îl ai într-un moment de nebunie… Of, efectiv n-ai cum să nu iubești romanul ăsta! N-ai cum să nu-i iubești pe Eleanor și Park, oricât de ci ..
02 feb 2016
Citeşte mai multe...
Eleanor & Park
Roxana Turcitu scrie în bookblog.ro:
Așa cum sugerează și titlul, în centrul atenției se află, bineînțeles, Eleanor și Park. Iar dacă ar trebui să caracterizezi romanul în doar trei cuvinte, ai putea spune că este o poveste de dragoste, însă Eleanor & Park este mult, mult mai mult de atât. Ambii protagoniști sunt niște adolescenți c ..
14 dec 2015
Citeşte mai multe...
Eleanor şi Park, de Rainbow Rowell
Roxana Ichim scrie în bookuria.info:
Felul de a scrie al lui Rowell este chiar mai cuceritor decât povestea însăşi: „Eleanor nu arăta niciodată drăguţ. Arăta ca arta şi arta nu trebuie să arate drăguţ, ci să te facă să simţi ceva”. Derularea se petrece din ambele perspective, a fetei şi a partenerului ei, astfel încât naraţiunea rămâ ..
07 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie Eleanor şi Park de Rainbow Rowell
Florinela Alexandrescu scrie în denisadenna96.wordpress.com:
Trebuie să recunosc că mă simt de-a dreptul răvășit de această carte. E genul acela de roman care cu siguranță îți rămâne în minte și în suflet mult timp.Ceea ce consider că este foarte greu de realizat la o carte este să treci cititorul prin toate stările posibile.Rainbow Rowell reușește cu ..
05 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: Eleanore & Park de Rainbow Rowell
Woody scrie în palarisme.ro:
De ce tocmai acum am realizat acest lucru, nu știu. Mai citisem multe cărți înainte de la ei, dar când am deschis Eleanor & Park, m-a lovit din plin mirosul de carte nouă, de pagini proaspăt tipărite, lumina reflectată ușor de paginile lucioase. Acest volum spune o poveste de dragoste dint ..
24 sep 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie „Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Denisa Gheoghiescu scrie în goodread.ro:
Povestea dintre cei doi începe platonic, o relație adolescentină, minunată, conturată într-un mod magistral de autoarea Rainbow Rowell. Acțiunea decurge în ritmul perfect, încât te transformă într-un participant activ alături de eroii romanului. Citiți în continuare aici.
08 sep 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie Eleanor şi Park de Rainbow Rowell
Andreea Păunescu scrie în andreeapaunescu.wordpress.com:
Nu mă aşteptam să rămân atât de plăcut surprinsă de ea, credeam că va fi ceva simplu cam ca epicele de la noi sau o lectură uşoară de vară căreia să-i dau vreo 4 steluţe şi să găsesc eu ceva neînregulă la un moment dat. Ei bine, mai tare de atât nu aş fi putut să mă înşel. Citiți în continua a ..
08 sep 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: “Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Little Red Reader Hood scrie în redreaderhood.wordpress.com:
Ce mi s-a parut cu adevarat nou (sau poate doar nu am mai citit eu pana acum) a fost sinceritatea cu care a fost scrisa povestea asta. Da, cu totii putem spune de la bun inceput ca este o poveste de dragoste. Totul ok pana acum. Au mai fost scrise alte mii de carti in care o fata intalneste un baiat ..
31 aug 2015
Citeşte mai multe...
„Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Andrei Cioată scrie în falled.blogspot.ro:
Romanul Eleanor & Park urmărește povestea, deloc surprinzător, a lui Eleanor și a lui Park. Eleanor este dată afară din casă, iar apoi se întoarce să trăiască împreună cu mama, frații și tatăl ei vitreg. Astfel, nevoită să renunțe la tot trecutul ei confortabil, Eleanor ajunge într-un oraș nou unde ..
31 aug 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Vegetariana Vegetariana Han Kang nov 2016 27 lei Vegetariana Han Kang Lansare recentă     Citeşte Lecția pinguinului. O poveste adevărată Lecția pinguinului. O poveste adevărată Tom Michell nov 2016 33 lei Lecția pinguinului. O poveste adevărată Tom Michell Lansare recentă  
Citeşte Sosirea Sosirea Shaun Tan nov 2016 36,6 lei Sosirea Shaun Tan Lansare recentă   Citeşte Unchiul Oswald Unchiul Oswald Roald Dahl oct 2016 28,8 lei Unchiul Oswald Roald Dahl Lansare recentă  
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Pulbere de stele | ediție Paladin Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman nov 2016 33 lei Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman Lansare recentă   Citeşte Metro 2033 Metro 2033 Dmitri Gluhovski nov 2016 39 lei Metro 2033 Dmitri Gluhovski Lansare recentă  
Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă     Citeşte Lavondyss Lavondyss Robert Holdstock nov 2016 33 lei Lavondyss Robert Holdstock Lansare recentă