imprimă acum
Disponibilă
Preţ: 33 lei

Castelul de sticlă

Jeannette Walls
Carte publicată de editura Vezi pe site-ul ART vezi site >
 
Bestseller New York Times
- Publicată în mai 2015
- Traducere din limba engleză de Lorena Lupu
- hardcover, 374 p
- ISBN 978-606-93849-1-6
- Bestseller, Recomandată
- Autor: Jeannette Walls
- Domenii: Beletristică 14+, Young Art
- Tematici: bestseller, familie, melancolie, memorii, nomazi, umor
Despre carte Revista presei (11)

11 articole de presă

Recenzie "Castelul de sticlă"
Bianca M. Călin scrie în ro.serialreaders.com:
Atunci când am decis să citesc Castelul de sticlă, nu știam că este o autobiografie - și încă una atât de apreciată în toată lumea. Din fericire, am hotărât să risc și să o citesc. Spun din fericire, pentru că mi-a plăcut la nebunie. Castelul de sticlă este o carte impresionantă, dat fiind faptul c ..
09 mai 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie „Castelul de sticlă” de Jeannette Walls
Arianna Suduc scrie în goodread.ro:
Castelul de sticlă de Jeannette Walls este o poveste sfâșietoare și dramatică, despre niște copii care, deși au fost crescuți într-un mediu toxic, reușesc să câștige în lupta cu destinul. Cu greu îmi găsesc cuvintele despre această carte. Cred că romanul de față reprezintă cea mai pură materializar ..
26 feb 2016
Citeşte mai multe...
Când copiii sunt mai maturi decât părinții
Răzvan Timar scrie în razvantimar.wordpress.com:
Familia Walls nu și-a dorit niciodată să fie considerată „normală”. De aceea colindă Statele Unite în lung și-n lat, fără să aibă un loc pe care să-l poată numi casă, ajungând chiar să trăiască în deșert o perioadă; părinții, pentru o bună bucată de vreme, nu muncesc, iar când o fac lasă să se înțel ..
24 feb 2016
Citeşte mai multe...
Când viaţa bate orice imaginaţie
Marinela Gheorghe scrie în bookblog.ro:
Jeannette își relatează copilăria trăită alături de părinții ei nomazi, soții Walls, împreună cu cele două surori, Lori și Maureen, și fratele Brian. Pentru ei, lipsurile, sărăcia, instabilitatea, foamea, alcoolemia tatălui și violența erau la ordinea zilei. Și totuși, lucrurile nu se rezumau la ast ..
27 ian 2016
Citeşte mai multe...
Jeannette Walls– „Castelul de sticlă” al copilăriei
Ion-Valentin Ceaușescu scrie în semnebune.ro:
Nu este o carte complicată stilistic, autoarea nu are timp de metafore sau de întoarceri din condei (chiar dacă este capabilă să creeze niște imagini care nu-ți mai ies din minte), nu, ea scrie frust, onest, simplu și cu impact. De fapt, nici nu are de ce să se complice cu artificii literare ..
08 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie Castelul din sticlă de Jeannette Walls
Florinela Alexandrescu scrie în denisadenna96.wordpress.com:
Jeannette a trăit într-o astfel de familie, iar peste ani și-a adunat tot curajulpentru a destăinui aproape totul despre familia sa și despre aventura sa nemaipomenită prin copilărie și adolescență. Ei bine, despre ce e vorba? Părinții lui Jeannette au fost întotdeauna boemi, deși definiți ..
05 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: Castelul de sticlă de Jeannette Walls
Scoica scrie în palarisme.ro:
După ce am terminat Castelul de sticlă, am încercat să scriu recenzia. Nu am reuşit. Nu am ştiut cum să vă descriu sentimentele contradictorii pe care aceast roman le-a declanşat în mine, nu am ştiut cum să îmi controlez furia acumulată cu fiecare capitol, când, tulburată de adevărul din spa ..
24 sep 2015
Citeşte mai multe...
Jeannette Walls -„ Castelul de sticlă”
Cutia cu Litere scrie în cutia-cu-litere.blogspot.ro:
Surpriza romanului o constituie unghiul de vedere, din interior, povestea autobiografică fiind narată de una dintre fiicele familiei, Jannette, a cărei dramă constă în dificultatea de a păstra echilibrul între admirația și dragostea necondiționată față de părinți (tatăl, adevărat erou în ochii c ..
22 sep 2015
Citeşte mai multe...
Castelul de sticlă- Jeannette Walls
Duduş scrie în http://dudus-uita-sa-viseze.blogspot.ro:
Stiti acel moment in care incepi sa citesti o carte si ai o anumite asteptare de la ea si ajungi intr-un punct in care nu iti vine sa crezi peste ce comoara ai dat? Am adorat inca din prima clipa coperta si titlul cartii, mi-am facut zeci de scenarii in cap cu actiunea acesteia. Ma asteptam ..
12 aug 2015
Citeşte mai multe...
Castelul din sticlă, de Jeannette Walls
Jovi scrie în http://filme-carti.ro/carti/castelul-din-sticla-de-jeannette-walls-50423/:
Jeannette a trăit într-o astfel de familie, iar peste ani și-a adunat tot curajul (pentru că este nevoie de mult curaj!) pentru a destăinui aproape totul despre familia sa și despre aventura sa nemaipomenită prin copilărie și adolescență. Ei bine, despre ce e vorba? Părinții lui Jeannette au ..
12 aug 2015
Citeşte mai multe...
Castelul de sticlă – Jeannette Walls
R van F scrie în razvanvanfirescu.wordpress.com:
Nu face exces, ba chiar nu folosește deloc metafore sau comparații pentru a vâna cu un lirism mercantil atenția cititorului. Jeannette Walls nu trebuie să facă apel la astfel de clișee și tentative jalnice de atragere a atenției pentru că viața ei este cu adevărat suprinzătoare, înduioșătoar ..
12 aug 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Absolut tot Absolut tot Nicola Yoon sep 2016 36 lei Absolut tot Nicola Yoon Lansare recentă     Citeşte Nu cred în sfârșitul lumii Nu cred în sfârșitul lumii Antoaneta Ralian mai 2016 25 lei Nu cred în sfârșitul lumii Antoaneta Ralian Lansare recentă  
Citeşte Istoria artei Istoria artei E. H. Gombrich aug 2016 144 lei Istoria artei E. H. Gombrich Lansare recentă     Citeşte Zgomotul și furia Zgomotul și furia William Faulkner mai 2016 33 lei Zgomotul și furia William Faulkner Lansare recentă  
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă   Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă    
Citeşte Vânătorul Vânătorul Richard Stark mai 2016 25 lei Vânătorul Richard Stark Lansare recentă   Citeşte Furia Roșie | Paladin Furia Roșie | Paladin Pierce Brown mar 2016 35 lei Furia Roșie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă