caută: Caută

ilustrator: József Vass

József Vass este un ilustrator din Cluj-Napoca, licenţiat în grafică şi design la Universitatea Creştină Partium din Oradea. Primele sale ilustraţii au prins viaţă încă de pe băncile facultăţii, când a fost îndrumat de profesori şi colegi să se concentreze pe această ramură a artelor vizuale. A reuşit să îşi dezvolte un stil personal prin care să poată fi remarcat, realizând ilustraţii digitale, dar şi în acuarelă, folosind tot soiul de forme şi culori în încercarea de a crea personaje originale.

Una dintre cele mai bune surse de inspiraţie ale sale o reprezintă muzica, ajutându-l în procesul de creaţie. Din 2015 este membru al Clubului Ilustratorilor din România. De-a lungul activităţii de ilustrator a lucrat la proiecte destul de variate, creând ilustraţii pentru jocuri web şi mobil, ilustraţii pentru auxiliare şcolare, traţii de carte şi reviste pentru copii şi multe altele.

alti ilustratori >

1 titlu ilustrat

  Acasă Cărţile Arthur Ilustratori Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2013. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura Arthur Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial Art, care publică literatură pentru copii, dar şi cărţi esenţiale pentru viitorii părinţi.