caută: Caută
Indisponibilă
Preţ: 33 lei

Seraphina

Rachel Hartman
Carte publicată de editura Vezi pe site-ul ART vezi site >
 
În regatul Goredd, au trecut patru decenii de la semnarea tratatului de pace dintre oameni și dragoni, vreme în care, în ciuda coexistenței dintre specii, rănile războiului nu s-au vindecat încă de tot.
- Publicată în iunie 2014
- Traducere din limba engleză de Mihaela Ghiţă
- hardcover, 464 p, 140x205
- ISBN 978-606-93631-4-0
- Bestseller, Recomandată, Pentru copii
- Autor: Rachel Hartman
- Domenii: Beletristică 14+, Young Art
- Tematică: Young Art
Despre carte Revista presei (7)

7 articole de presă

Seraphina de Rachel Hartman
Sorina Ciocârlan scrie în literaturapetocuri.ro:
Titlul romanului ne este dat de Seraphina, personaj principal și narator, o fată de numai 16 ani, dar foarte matură pentru vârsta ei și cu o poveste încărcată în spate: mama ei a murit la naștere, tatăl, de care nu pare foarte apropiată, se străduiește să ascundă ceva legat de originea mamei ei, iar ..
11 apr 2016
Citeşte mai multe...
Seraphina de Rachel Hartman
Elena Donea scrie în semnebune.ro:
Ce anume face din această carte un succes formidabil? În primul rând subiectul, cu o carieră destul de lungă în literatura fantastică şi nu numai, care are în prim plan categoria de personaje-dragoni, al căror simbolism şi importanţă au un ecou puternic în cultura europeană şi nu numai, rep ..
08 oct 2015
Citeşte mai multe...
"Seraphina" (Seraphina #1) de Rachel Hartman
Andreea scrie în padeniye.blogspot.ro:
Cum spuneam într-un post trecut, chiar dacă această carte duce mai mult a una de copii, eu știu că în interiorul ei se va ascunde cu totul altceva. Bine, era evident de la o poștă că așa va fi, din moment ce descrierea de pe spate îți arată acest lucru, dar – ha-ha! – simțeam nevoia să o spun. Poate ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie Seraphina de Rachel Hartman
Madalina scrie în madalinabooks.blogspot.ro:
In urma cu cativa ani, am citit primul meu volum cu dragoni si inca de-atunci am fost fascinata de aceste creaturi stravechi, uriase si inspaimantatoare, de o forta fizica devastatoare si capabile sa parjoleasca sate intregi dintr-o singura rasuflare. Nemilosi, uneori brutali, cu solzii strabatuti d ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie Seraphina (Seraphina #1) de Rachel Hartman
Pop Andreea scrie în raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.ro:
Seraphina are un inceput destul de lent, cu un vocabular destul de pretențios, dar ideea de baza se observa ușor: regatul Goredd gazduieste atât oameni, cat si dragoni ce pot lua infatisare umană. Relațiile dintre cele doua specii este foarte precară, căci o pace subreda de 4 decenii este pusă mereu ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Rachel Hartman - Seraphina
E.B. scrie în depluribus-cititor.blogspot.ro:
Cartea este un fantasy cu arhicunoscuții dragoni, care acuma se pot transforma în oameni, dar nu pentru a se infiltra și a-i teroriza, ci pentru a coopera cu rasa umană, în vederea cimentării unei păci greu de conceput la un moment dat. Evenimentele descrise sînt urmărite din perspectiva și sub nar ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie: Seraphina de Rachel Hartman
Simona Husaru scrie în secretelecartilor.blogspot.ro:
Prima carte despre dragoni pe care am citit-o a fost Eragon de Christopher Paolini, o carte care mi-a plăcut însă nu m-a impresionat în mod special. Nu acelaşi lucru îl pot spune despre "Seraphina" de Rachel Hartman! Începutul cărţii mi s-a părut un picuţ greoi întrucât au fost o serie de termeni ca ..
07 oct 2014
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Vegetariana Vegetariana Han Kang nov 2016 27 lei Vegetariana Han Kang Lansare recentă     Citeşte Frig Frig Thomas Bernhard nov 2016 25 lei Frig Thomas Bernhard Lansare recentă  
Citeşte Unchiul Oswald Unchiul Oswald Roald Dahl oct 2016 28,8 lei Unchiul Oswald Roald Dahl Lansare recentă   Citeşte Leagănul pisicii Leagănul pisicii Kurt Vonnegut nov 2016 28,8 lei Leagănul pisicii Kurt Vonnegut Lansare recentă
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă     Citeşte Pulbere de stele | ediție Paladin Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman nov 2016 33 lei Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman Lansare recentă  
Citeşte Lavondyss Lavondyss Robert Holdstock nov 2016 33 lei Lavondyss Robert Holdstock Lansare recentă   Citeşte Talentatul domn Ripley Talentatul domn Ripley Patricia Highsmith nov 2016 25 lei Talentatul domn Ripley Patricia Highsmith Lansare recentă  
  Acasă Cărţile Arthur Ilustratori Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2013. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura Arthur Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial Art, care publică literatură pentru copii, dar şi cărţi esenţiale pentru viitorii părinţi.