caută: Caută
Disponibilă
Preţ: 28,8 lei
   adaugă în coş
Câte exemplare doriţi?
   
 
renunţă Adaugă în coş!

Percy Jackson şi Olimpienii (#1). Hoţul fulgerului

Rick Riordan
 
Percy Jackson şi Olimpienii. Hoţul fulgerului este un roman fantastic bazat pe miturile Greciei Antice şi este prima carte din seria Percy Jackson şi Olimpienii a lui Rick Riordan.
- Publicată în mai 2013
- Traducere din limba engleză şi note de Alexandru Moldovan.
- hardcover, 307 p, 140x205
- ISBN 978-606-8044-42-2
- Bestseller, Recomandată, Pentru copii
- Autor: Rick Riordan
- Domenii: Beletristică 12+, Beletristică 7-12 ani
- Colectie: Seria Excalibur
Despre carte Revista presei (7)

7 articole de presă

Cum vede o fată de liceu seria Percy Jackson și Olimpienii
Patricia Lidia scrie în Serial readers:
Volumele despre Percy Jackson sunt extrem de populare și s-au vândut în mai mult de 20 de milioane de exemplare în întreaga lume în ultimii 10 de ani, fiind pe lista de Best-Sellers-uri ale New York Times pentru 357 de săptămâni. Și pentru că au un succes atât de mare la tânăra generație, am decis c ..
22 feb 2016
Citeşte mai multe...
RECENZIE- Hotul fulgerului (Percy Jackson si Olimpienii #1) de Rick Riordan
Reading Addict scrie în readingadd.blogspot.ro:
Nu stiu cat de populara este aceasta serie la noi, dar afara si mai ales in SUA, e imposibil sa n-auzi de ea. Si recunosc c-am fost putin sceptica, adica ideea suna interesanta, si am auzit doar pareri bune, insa e mai mult o serie middlegrade. Insa, din nou, acest gen imi da peste ochi, pentru ca m ..
01 dec 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie Hotul fulgerului (Percy Jackson şi Olimpienii #1) de Rick Riordan
Madalina's Books scrie în madalinabooks.blogspot.ro:
Inca din copilarie, Percy a trecut prin tot felul de intamplari stranii si infricosatoare pe care nimeni nu si le poate explica. De parca nu ar fi suficient faptul ca Percy pare cel mai ghinionist si nefericit baiat din lume, mai sufera si de dislexie si deficit de atentie, afectiuni care il transfo ..
08 sep 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie: Percy Jackson si Olimpienii. Hotul Fulgerului de Rick Riordan
ANOTHERBOOKSWORLD scrie în anotherbooksworld.wordpress.com:
Au trecut ani de cand incerc sa gasesc ceva care sa umple golul lasat de Harry Potter. Cred ca seria Percy Jackson a lui Rick Riordan se apropie cel mai mult de adevar. In primul rand ma fascineaza posibilitatea de existenta a mitologiei greci in zilele noastre. Mereu am fost interesat de astfel de ..
02 iul 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie: Hotul fulgerului, Percy Jackson si Olimpienii #1 de Rick Riordan
Sabryy scrie în justfantasybooksadis.blogspot.ro:
Percy Jackson este un copil de doisprezece ani cu deficit de atentie si dislexie, care pana nu este nevoit sa se confrunte cu un minotaur si sa-si dea seama ca prietenul lui cel mai bun este pe jumatate capra, nu afla ca este un semizeu in toata gloria lui. Cand ajunge in Tabara Semizeilor, un loc d ..
02 iul 2014
Citeşte mai multe...
Percy Jackson și Olimpienii 1
Diana scrie în dia6c.wordpress.com:
Percy Jackson și olimpienii primul volum -Hoțul fulgerului. Acțiunea se învârte în jurul unui băiat în vârstă de doar 12 ani. Percy (apelativ familiar de la Perseu) Jackson este dislexic și se afla pe punctul de a fi exmatriculat din scoala din pricina comportamentului sau turbulent. Cea mai mare pr ..
02 iul 2014
Citeşte mai multe...
Se relansează seria PERCY JACKSON ȘI OLIMPIENII, de Rick Riordan!
__ scrie în Bookspot:
Veste bună pentru fanii Percy Jackson!Editura ARTHURa lansatHOȚUL FULGERULUI, primul volum din seriaPERCY JACKSON ȘI OLIMPIENII, de Rick Riordan. Cartea a mai apărut în urmă cu câțiva ani la editura RG Publishing, după apariția filmului, însă traducerea acesteia a fost mediocră și editura renunțase ..
27 aug 2013
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Frig Frig Thomas Bernhard nov 2016 25 lei Frig Thomas Bernhard Lansare recentă   Citeşte Singur printre mârlani Singur printre mârlani Florin Bican nov 2016 25 lei Singur printre mârlani Florin Bican Lansare recentă  
Citeşte Unchiul Oswald Unchiul Oswald Roald Dahl oct 2016 28,8 lei Unchiul Oswald Roald Dahl Lansare recentă   Citeşte Vegetariana Vegetariana Han Kang nov 2016 27 lei Vegetariana Han Kang Lansare recentă    
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Lavondyss Lavondyss Robert Holdstock nov 2016 33 lei Lavondyss Robert Holdstock Lansare recentă   Citeşte Talentatul domn Ripley Talentatul domn Ripley Patricia Highsmith nov 2016 25 lei Talentatul domn Ripley Patricia Highsmith Lansare recentă  
Citeşte Pulbere de stele | ediție Paladin Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman nov 2016 33 lei Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman Lansare recentă   Citeşte Calea dragonului Calea dragonului Daniel Abraham nov 2016 33 lei Calea dragonului Daniel Abraham Lansare recentă  
  Acasă Cărţile Arthur Ilustratori Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2013. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura Arthur Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial Art, care publică literatură pentru copii, dar şi cărţi esenţiale pentru viitorii părinţi.