caută: Caută
Disponibilă
Preţ: 33 lei
   adaugă în coş
Câte exemplare doriţi?
   
 
renunţă Adaugă în coş!

O istorie secretă a Ţării Vampirilor. (I) Cartea Pricoliciului.

Adina Popescu
 
Marele Premiu al concursului de creaţie literară Trofeul Arthur 2013
- Publicată în august 2015
- ilustraţii de Amalia Dulhan
- hardcover, 440 p, 140x205
- ISBN 978-606-8620-46-6
- Ilustrată
- Autor: Adina Popescu
- Domenii: Beletristică 12+, Beletristică 14+
- Tematici: basme, fantasy, mitologie, Trofeul Arthur, vampiri, zmei
Despre carte Revista presei (7)

7 articole de presă

Toate basmele adunate într-o singură poveste
Răzvan Timar scrie în bookblog.ro:
Basmele și poveștile populare m-au fascinat de când mă știu. Chiar și acum, când am ajuns la o vârstă la care se presupune că ar trebui să știu mai multe (hahaha!) îmi permit să fiu pe deplin cucerit de istorisiri stranii cu ființe supranaturale și de legende urbane cel puțin dubioase. Cartea Pricol ..
12 aug 2016
Citeşte mai multe...
Un pricolici în fantastica țară a vampirilor falși
Andreea Calin scrie în cameramea.wordpress.com:
Așteptam cartea aceasta de ceva vreme. Așteptam, mai exact, o carte/un scriitor care să îmi demonstreze că se poate scrie și la noi literatură fantasy (pentru copii) de calitate. Eram convinsă că fascinația lui Andrei pentru Harry Potter și-ar putea găsi, la un moment dat, un echilibru într-o carte ..
11 mar 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie: Cartea pricoliciului (O istorie secretă a Țării Vampirilor #1)
Ghanda scrie în Jurnalul unei cititoare:
O dată intrată în era Basmului Comercial, Țara Vampirilor, ca oricare alta, trebuie să găsească metode a atrage turiști, dar și să vină cu un plan coerent de integrare în Conglomeratul Țărilor cu Roșii Palide. Așa că, imediat după ce vampirii refuză să participe la reformare și sunt scoși în afara l ..
25 feb 2016
Citeşte mai multe...
,,O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea pricoliciului” de Adina Popescu
Cosmin Lazăr scrie în cosminlazar2000.wordpress.com:
Cu puțin timp în urmă am primit această cărțulie din parteaEditurii Arthur(pe care o puteți comanda deaici) și doresc să le mulțumesc pe această cale. Am ales să călătoresc spre Țara Vampirilor în seara de Halloween și am revenit după câteva zile, încântat de tot ceea ce am văzut și am auzit, dar și ..
09 nov 2015
Citeşte mai multe...
O istorie secretă a Ţării Vampirilor (Vol. 1) Cartea Pricoliciului de Adina Popescu
Razvan Zamfirescu scrie în razvanvanfirescu.wordpress.com:
Trofeul Arthur începe încetul cu încetul să fie garantul calității pentru literatura românească pentru copii. Volumul Adinei Popescu stă mărturie că respectivul trofeu chiar caută literatură care să rămână în istoria literaturii neaoșe. Romanul se învârte în jurul a două personaje: Pricoliciul și D ..
27 oct 2015
Citeşte mai multe...
O istorie secreta a Tarii Vampirilor. (I) Cartea Pricoliciului
Violeta-Loredana Pascal scrie în PR Wave:
Bine ati venit in Era Basmului Comercial. “Cartea Pricoliciului” ne plaseaza la inceputul acestei ere, o perioada inca tulbure „in care vechile istorii si legende se amesteca cu cele noi” (p. 5).De la bun inceput il cunoastem pe Presedinte. Un Presedinte care se afla intr-o postura neplacuta, fortat ..
13 oct 2015
Citeşte mai multe...
Un Pricolici își caută povestea
Luminița Corneanu scrie în Literatura de azi:
Am deschisCartea Pricoliciului, primul volum al trilogieiO istorie secretă a Țării Vampirilor,așteptându-mă să citesc o carte pentru copii. Și chiar este așa ceva, în măsura în careAlice în Țara Minunilor, Stăpânul inelelorsauTeodosie cel Mical lui Răzvan Rădulescu sunt cărți pentru copii. E, mai ex ..
13 oct 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Didactica literaturii. Reorientări Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil iun 2016 55 lei Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil Lansare recentă   Citeşte Partaj Partaj Horia Corcheș iun 2016 25 lei Partaj Horia Corcheș Lansare recentă
Citeşte Istoria artei Istoria artei E. H. Gombrich aug 2016 144 lei Istoria artei E. H. Gombrich Lansare recentă     Citeşte Absolut tot Absolut tot Nicola Yoon sep 2016 36 lei Absolut tot Nicola Yoon Lansare recentă    
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă   Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă  
Citeşte Vânătorul Vânătorul Richard Stark mai 2016 25 lei Vânătorul Richard Stark Lansare recentă   Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă    
  Acasă Cărţile Arthur Ilustratori Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2013. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura Arthur Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial Art, care publică literatură pentru copii, dar şi cărţi esenţiale pentru viitorii părinţi.