caută: Caută
Indisponibilă
Preţ: 33 lei

Miss Peregrine 1. Căminul copiilor deosebiți

Ransom Riggs
Carte publicată de editura Vezi pe site-ul ART vezi site >
 
Bestseller New York Times
- Publicată în noiembrie 2013
- Traducere din limba engleză şi note de Gabriella Eftimie
- hardcover, 392 p, 140x205
- ISBN 978-973-124-773-1
- Bestseller, Recomandată, Ilustrată
- Autor: Ransom Riggs
- Domenii: Beletristică 14+, Young Art
- Tematici: carti ilustrate, Young Art
Despre carte Revista presei (13)

13 articole de presă

Miss Peregrine
Andreea Ursu-Lișteveanu scrie în tomatacuscufita.com:
Miss Peregrine (‘s Home for Peculiar Children) e una dintre acele cărți care-i pe buzele tuturor. Poate și pentru că anul ăsta, în septembrie, apare și ecranizarea în regia lui Tim Burton și, lumea și-a făcut un obicei bun din a citi măcar cărțile „la modă”. Știam despre ea doar că are o copertă int ..
14 aug 2016
Citeşte mai multe...
Miss Peregrine (#1) de Ransom Riggs
Diana scrie în cartepentrufiecare.wordpress.com:
Îmi amintesc perfect ce așteptări aveam când am citit pentru prima dată descrierea acestei cărți: că va fi stranie și scary. Stranie este, însă nu și înfricoșătoare. Când a ajuns la mine m-am îndrăgostit complet de felul în care arată. Trebuie neapărat să știți cât de frumoasă este această carte. Es ..
09 mai 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie: Miss Peregrine de Ransom Riggs
Ștefi Nițu scrie în book-and-stuff.blogspot.ro:
M-a fascinat tot la această carte. Aspectul, care trebuie să recunoaștem că este impecabil, nou, neobișnuit, ceea ce te atrage și mai mult să afli despre ce este vorba; povestea care este foarte originală și conține ceva nou despre care nu mai citisem până acum. Recunosc că ce m-a atras cel mai mult ..
16 feb 2016
Citeşte mai multe...
„Miss Peregrine” de Ransom Riggs- Recenzie
Andrei Cioată scrie în falled.blogspot.ro:
„Nu e nici somn, nici moarte; cei care par a fi murit trăiesc. Casa în care te-ai născut, prieteni din tinerețe, bătrânul și fecioara, truda zilei și laurii ei, toate dispar, se destramă, se transformă în povești, nu pot fi ancorate.” (Ralph Waldo Emerson). Pecetea aceasta stă la începutul romanului ..
09 iul 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie "MISS PEREGRINE" de Ransom Riggs
Dreams Have Wings scrie în dreams-have-wings.blogspot.ro:
Aveam cartea de ceva timp, insa nu o citisem, asa ca le-am imprumutat-o prietenelor mele. Dupa ce au citit-o si au inceput sa povesteasca despre cat de geniala e, m-am hotarat sa ma apuc de ea cat mai repede. Dupa primele pagini eram deja cuprinsa de lumea misterioasa a autoarului. Nu stiu daca scen ..
01 dec 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie ♣ Miss Peregrine (Miss Peregrine's Peculiar Children #1), by Ransom Riggs
Chucky scrie în http://chucky-world.blogspot.ro/:
Ma tot tin sa scriu recenzia asta de la inceputul verii, de cand am citit-o, si nu stiu ce ma tot opreste. Jacob a crescut cu povestile bunicului despre un orfelinat cu copii speciali in care s-a refugiat in timpul razboiului, povesti sprijinite de fotografii ciudate. Crescand, Jacob a inceput sa-s ..
23 oct 2014
Citeşte mai multe...
Miss Peregrine de Ransom Riggs
Anna scrie în anna-annaswords.blogspot.ro:
Nu știu dacă se aplică doar în cazul meu, dar atunci când o carte îmi place foarte mult îmi este greu să găsesc argumente care să arate acest lucru. În mintea mea, cărțile pe care le-aș recomanda insistent dobândesc o aură care să facă evident faptul că trebuie citite și de restul lumii. De aceea cu ..
19 aug 2014
Citeşte mai multe...
Miss Peregrine - Ransom Riggs
Ema Cojocaru scrie în lecturile-emei.blogspot.ro:
Am o slăbiciune pentru fotografiile vechi cu un aer misterios și un pic macabru, astfel că această carte-obiect m-a cucerit chiar înainte de a o fi citit. Cu mulți ani în urmă am descoperit tradiția fotografiilor post-mortem, populară în secolul al XIX-lea (în special în epoca Victoriană), în care c ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie:”Miss Peregrine” de Ransom Riggs
Florin Sorescu scrie în bookschangeyourlife.wordpress.com:
Inca sunt intrigat de aceasta carte si am recitit finalul pentru ca pur si simplu nu-mi venea sa cred ce am citit.Imi imaginam ca va fi genul acela de carte care iti da toata povestea pe tava,dar cat m-am inselat :O Miss Peregrine cu siguranta nu este o carte pentru plaja si nu v-as recomanda s-o ci ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Recenzie: Miss Peregrine de Ransom Riggs
-G scrie în anotherbooksworld.wordpress.com:
De aproape 3 ani stiu despre cartea asta dar nu mi-a starnit interesul deloc pana cand nu a aparut in Romania. Chiar nu stiu ce a fost in capul meu pentru ca este exact genul de poveste care intriga mintea mea bolnava. Ei bine, macar am descoperit-o acum si va pot spune parerea mea, ca sa va determi ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
Miss Peregrine
Roxana Turcitu scrie în bookblog.ro:
Trebuie să vă spun că odată ce am deschis cartea, am fost imediat captivată. În primul rând pentru că volumul arată incredibil! Nu doar datorită fotografiilor împrăștiate prin toată cartea - fotografii reale, despre care se știe că au reprezentat sursa inspirației autorului, ci și pentru designul ge ..
01 iul 2014
Citeşte mai multe...
MISS PEREGRINE – RANSOM RIGGS
Alina Popa scrie în Azi citesc:
„Nu e nici somn, nici moarte; Cei care par a fi murit, trăiesc.” La prima vedere, mi-am dat seama că Miss Peregrine este o carte diferită faţă de cele pe care le citisem anterior, -ceea ce m-a determinat în cea mai mare măsură să o cumpăr-, având poze ataşate, și nu din alea ca din benzi desen ..
04 feb 2014
Citeşte mai multe...
Miss Peregrine, de Ransom Riggs
Cristina Petrescu scrie în bookaholic.ro:
Miss Peregrine, pe numele său adevărat ”Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”, mai exact Căminul Domnișoarei Șoimu pentru copii ciudați, este o carte pentru copii serioși și oameni mari copilăroși scrisă în 2011 de tânărul autor american Ransom Riggs, care și-a început cariera de scriitor chi ..
20 ian 2014
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Cenușa Angelei. O copilărie irlandeză Cenușa Angelei. O copilărie irlandeză Frank McCourt oct 2016 36 lei Cenușa Angelei. O copilărie irlandeză Frank McCourt Lansare recentă   Citeşte Vegetariana Vegetariana Han Kang nov 2016 27 lei Vegetariana Han Kang Lansare recentă    
Citeşte Frig Frig Thomas Bernhard nov 2016 25 lei Frig Thomas Bernhard Lansare recentă   Citeşte Luminătorii Luminătorii Eleanor Catton nov 2016 44 lei Luminătorii Eleanor Catton Lansare recentă    
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Pulbere de stele | ediție Paladin Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman nov 2016 33 lei Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman Lansare recentă   Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă    
Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă   Citeşte Furia Aurie | Paladin Furia Aurie | Paladin Pierce Brown oct 2016 38 lei Furia Aurie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă    
  Acasă Cărţile Arthur Ilustratori Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2013. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura Arthur Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial Art, care publică literatură pentru copii, dar şi cărţi esenţiale pentru viitorii părinţi.