caută: Caută
Disponibilă
Preţ: 33 lei
   adaugă în coş
Câte exemplare doriţi?
   
 
renunţă Adaugă în coş!

Eleanor & Park

Rainbow Rowell
Carte publicată de editura Vezi pe site-ul ART vezi site >
 
Bestseller New York Times
- Publicată în mai 2015
- Design-ul copertei de Olga Grlic
- Ilustrația copertei de Harriet Russell
- Traducere din limba engleză de Florentina Hojbotă
- hardcover, 376 p, 140x205
- ISBN 978-606-93849-3-0
- Autor: Rainbow Rowell
- Domenii: Beletristică 12+, Beletristică 14+, Young Art
- Tematici: adolescenți, bestseller, dragoste, muzică, punk, punk-rock
Despre carte Revista presei (12)

12 articole de presă

Eleanor și Park
Răzvan Timar scrie în bookblog.ro:
Sincer, nu-mi găsesc cuvintele pentru a descrie cât de mult mi-a plăcut cartea asta. Aș spune că e minunată, dar mi se pare că-i fac un deserviciu. Eleanor & Park e un carusel de emoții în starea lor brută, neșlefuită, la care se adaugă câteva personaje memorabile, pe care nu ai cum să nu le iubești ..
20 mai 2016
Citeşte mai multe...
"Eleanor & Park" de Rainbow Rowell
Alexandra Solnițaru scrie în whatswithallex.blogspot.ro:
Ca orice persoană care se apucă de o carte nouă, inițial am analizat coperta. Sincer unul dintre motivele pentru care m-am apucat de carte a fost coperta. Am fost încântată de cât de simplă și frumoasă este. Nu știu dacă mi se pare doar mie, dar din ce în ce mai multe cărți au coperțile astea oribil ..
07 mai 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie „Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Arianna Suduc scrie în www.goodread.ro:
Cu o sinceritate smulsă direct din inimă afirm că m-am ferit grav de cartea asta. La început părea exact tipul de lectură superficială, o poveste de dragoste clișeică, în stilul lui Green, dar Rainbow Rowell a reușit fără doar și poate să mă impresioneze până la lacrimi.Cartea urmărește povestea din ..
05 feb 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie: „Eleanor & Park” – Rainbow Rowell
Maria-Emanuela Coman scrie în navigandprintresuflete.wordpress.com:
Doar cine n-a trăit acest sentiment al iubirii pe când era adolescent, nu va putea înțelege acest roman. Zbaterile și micile victorii, timiditatea și curajul ce îl ai într-un moment de nebunie… Of, efectiv n-ai cum să nu iubești romanul ăsta! N-ai cum să nu-i iubești pe Eleanor și Park, oricât de ci ..
02 feb 2016
Citeşte mai multe...
Eleanor & Park
Roxana Turcitu scrie în bookblog.ro:
Așa cum sugerează și titlul, în centrul atenției se află, bineînțeles, Eleanor și Park. Iar dacă ar trebui să caracterizezi romanul în doar trei cuvinte, ai putea spune că este o poveste de dragoste, însă Eleanor & Park este mult, mult mai mult de atât. Ambii protagoniști sunt niște adolescenți c ..
14 dec 2015
Citeşte mai multe...
Eleanor şi Park, de Rainbow Rowell
Roxana Ichim scrie în bookuria.info:
Felul de a scrie al lui Rowell este chiar mai cuceritor decât povestea însăşi: „Eleanor nu arăta niciodată drăguţ. Arăta ca arta şi arta nu trebuie să arate drăguţ, ci să te facă să simţi ceva”. Derularea se petrece din ambele perspective, a fetei şi a partenerului ei, astfel încât naraţiunea rămâ ..
07 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie Eleanor şi Park de Rainbow Rowell
Florinela Alexandrescu scrie în denisadenna96.wordpress.com:
Trebuie să recunosc că mă simt de-a dreptul răvășit de această carte. E genul acela de roman care cu siguranță îți rămâne în minte și în suflet mult timp.Ceea ce consider că este foarte greu de realizat la o carte este să treci cititorul prin toate stările posibile.Rainbow Rowell reușește cu ..
05 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: Eleanore & Park de Rainbow Rowell
Woody scrie în palarisme.ro:
De ce tocmai acum am realizat acest lucru, nu știu. Mai citisem multe cărți înainte de la ei, dar când am deschis Eleanor & Park, m-a lovit din plin mirosul de carte nouă, de pagini proaspăt tipărite, lumina reflectată ușor de paginile lucioase. Acest volum spune o poveste de dragoste dint ..
24 sep 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie „Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Denisa Gheoghiescu scrie în goodread.ro:
Povestea dintre cei doi începe platonic, o relație adolescentină, minunată, conturată într-un mod magistral de autoarea Rainbow Rowell. Acțiunea decurge în ritmul perfect, încât te transformă într-un participant activ alături de eroii romanului. Citiți în continuare aici.
08 sep 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie Eleanor şi Park de Rainbow Rowell
Andreea Păunescu scrie în andreeapaunescu.wordpress.com:
Nu mă aşteptam să rămân atât de plăcut surprinsă de ea, credeam că va fi ceva simplu cam ca epicele de la noi sau o lectură uşoară de vară căreia să-i dau vreo 4 steluţe şi să găsesc eu ceva neînregulă la un moment dat. Ei bine, mai tare de atât nu aş fi putut să mă înşel. Citiți în continua a ..
08 sep 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: “Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Little Red Reader Hood scrie în redreaderhood.wordpress.com:
Ce mi s-a parut cu adevarat nou (sau poate doar nu am mai citit eu pana acum) a fost sinceritatea cu care a fost scrisa povestea asta. Da, cu totii putem spune de la bun inceput ca este o poveste de dragoste. Totul ok pana acum. Au mai fost scrise alte mii de carti in care o fata intalneste un baiat ..
31 aug 2015
Citeşte mai multe...
„Eleanor & Park” de Rainbow Rowell
Andrei Cioată scrie în falled.blogspot.ro:
Romanul Eleanor & Park urmărește povestea, deloc surprinzător, a lui Eleanor și a lui Park. Eleanor este dată afară din casă, iar apoi se întoarce să trăiască împreună cu mama, frații și tatăl ei vitreg. Astfel, nevoită să renunțe la tot trecutul ei confortabil, Eleanor ajunge într-un oraș nou unde ..
31 aug 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura ART
vă prezintă
Citeşte Viață după viață Viață după viață Kate Atkinson mai 2016 29,9 lei Viață după viață Kate Atkinson Lansare recentă   Citeşte Casa veselă. O tragicomedie de familie Casa veselă. O tragicomedie de familie Alison Bechdel mai 2016 36 lei Casa veselă. O tragicomedie de familie Alison Bechdel Lansare recentă    
Citeşte Partaj Partaj Horia Corcheș iun 2016 25 lei Partaj Horia Corcheș Lansare recentă Citeşte Didactica literaturii. Reorientări Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil iun 2016 55 lei Didactica literaturii. Reorientări Alina Pamfil Lansare recentă  
Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Furia Roșie | Paladin Furia Roșie | Paladin Pierce Brown mar 2016 35 lei Furia Roșie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă     Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă  
Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă     Citeşte Steaua Polară Steaua Polară Martin Cruz Smith mai 2016 34,4 lei Steaua Polară Martin Cruz Smith Lansare recentă  
  Acasă Cărţile Arthur Ilustratori Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2013. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura Arthur Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial Art, care publică literatură pentru copii, dar şi cărţi esenţiale pentru viitorii părinţi.